Madrid   Barcelona

Optikere i Spania

Optiker i Spania Mens du allikevel er i Spania kan du benytte deg av de mange optikerne som tilbyr sine tjenester på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Det er ikke bare de som bor året rundt i Spania som benytter seg av optkere i Spania. Briller, innfatninger og linser er en del billigere å kjøpe fra optikere i Spania enn i Norge og kvaliteten er minst like god som det du kan forvente fra norske optikere. Så mens du er på ferie i Spania kan du stikke innom en av de mange optikerne her nede. De fleste kjente merkene som du er vant med i fra Norge finnes også i Spania men til en lavere pris. De fleste optikere i Spania tilbyr gratis synstest og følger den internasjonale standarden som brukes for å lage en brilleseddel.

Optiker i Fuengirola

I Fuengirola finnes det flere optikere som snakker både svensk, dansk og engelsk. Disse fører kjente merkevarer og tilbyr både briller, solbriller og linser tilpasset ditt syn.

Tienda de Cartuchos

Optiker i Marbella

I Marbella finnes det en rekke optikere som snakker engelsk. De fleste ligger i hovedgaten, men også på Las Canadas kjøpesenteret.

Optiker i Torrevieja

Like ved busstasjonen i Torrevieja finnes det en engelsktalende optiker som mange skandinaver bruker. Eller er det noen i Habaneras kjøpesenteret og i Zenia.

Optiker i Albir

Både i Alfaz del Pi og Albir er det flere optikere som snakker engelsk og som har både engelske og norske kunder.

Norsk optiker på Gran Canaria

Her er norske og skandinaviske optikere på Gran Canaria. Det finnes en rekke optikere engelsktalende på Gran Canaria i Arguineguin, Puerto Rico og på Playa del Ingles. Finn optiker på Gran Canaria her.

Linser i Spania

Linser har etterhvert blitt såpass rimelige å kjøpe i Norge at det er ikke lengre så mye å spare på å kjøpe dem i Spania sammenlignet med Norge.
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon