Madrid   Barcelona

Internett i Torrevieja

Det finnes flere større og mindre selskaper som leverer internett i Torrevieja. De største er Jazztel, Telefonica, Orange, Vodaphone og Yacom. Alle disse har sine styrker og svakheter. Fiber til vanlige hus er ikke vanlig, derimot finnes det mange operatører som leverer ADSL eller trådløst internett.

De fleste internettleverandørene opererer med ett års binding ved tegning av internett.

ADSL i Torrevieja

Når du bestiller ADSL i Torrevieja får du alltid med en fasttelefonlinje også. Dessverre er det ikke alltid at det lar seg installere ADSL i Torrevieja i vanlige leiligheter og da må man enten skaffe seg trådløst internett eller internett via USB-stick.

Mobilt internett i Torrevieja

Internett i Torrevieja Citimovil som ligger i Avda Alfred Nobel i Torrevieja leverer mobilt internett til mobiltelefoner og MiFi som gjør at du enkelt har tilgang til internett fra din PC, telefon eller nettbrett uansett hvor i Spania du befinner deg. De har ingen bindingstid på sine abonnement og leverer løsninger på opptil 10GB data som dekker de fleste behov. De ansatte snakker svensk, engelsk, finsk og spansk. Denne løsningen passer både for deg som bor fast i Spania eller dersom du vil ha billig internett mens du er på ferie i Spania.
De holder til i Avda. Avda Alfred Nobel 143. Citimobil på Facebook

Internett via USB-stick

Dersom du ikke kan få hverken ADSL, Wifi eller internett via parabol, så må du bruke USB-stick fra en av mobiloperatørene i Torrevieja. Dessverre medfører dette sterke begrensninger på bruken, da det innebærer en nedlastingsgrense på rundt 5GB data. Det vil si at dette ikke egner seg for fildeling eller å se TV/filmer via internett. USB-stick egner seg heller ikke for bruk av Skype.

Hastigheten på internett i Torrevieja

Dersom du har ADSL eller ADSL-2 så kommer hastigheten an på hvor langt unna telefonsentralen du befinner deg og hvilken internettleverandør du har. Ved bruk av trådløst internett via WiFi så kommer det an på dekningen der du bor.

Internettleverandør i Torrevieja

Citimovil er en skandinavisk bedrift som leverer internett i Torrevieja. Det spiller ingen rolle om du skal være i torrevieja i en uke eller 6 måneder de har både løsninger for deg som skal bo fast i Torrevieja og for deg som er på ferie her. De ansatte er skandinaver og leverer både ADSL og trådløst internett.

Les mer...
Tienda de Cartuchos
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon