Madrid   Barcelona

Internett i Fuengirola

Det finnes flere større og mindre selskaper som leverer internett i Fuengirola. De største er Jazztel, Telefonica, Orange, Vodaphone og ONO. Alle disse har sine styrker og svakheter. Fiber til vanlige hus er ikke vanlig, derimot finnes det mange operatører som leverer ADSL eller trådløst internett.

De fleste internettleverandørene opererer med ett års binding ved tegning av internett.

ADSL i Fuengirola

Når du bestiller ADSL i Fuengirola får du alltid med en fasttelefonlinje også. Dessverre er det ikke alltid at det lar seg installere ADSL i Fuengirola i vanlige leiligheter og da må man enten skaffe seg trådløst internett eller internett via USB-stick. Husk at selv om en av de store operatørene ikke kan levere ADSL til din bolig i Fuengirola så kan det hende at en av konkurrentene dine kan levere. Dette har blant annet med kapasitet på telefonlinjer inn til boligen å gjøre.

Trådløst internett i Fuengirola

Internett i Fuengirola Flexnet leverer raskt trådløst internett med hastighet opp til 70Mbps uten begrensning i databruk. Deres unike løsning passer for deg som skal bo fast i Spania eller dersom du kun skal være i Spania noen måneder i året. Det eneste du behøver er en router som leveres av Flexnet, det vil si at du slipper installasjon av ADSL eller telefonlinje i boligen. Abonnement fra Flexnet kan tegnes for 3, 6 eller 12 måneder. For deg som kun bor i spania kun om vinteren betyr det at du kan åpne abonnement for 3 eller 6 måneder, slik at du ikke betaler for internett i Spania mens du er i Norge. Web: no.flexnet.es

Mobilt internett i Fuengirola

Masmovil ligger i sentrum av Fuengirola og leverer mobilt internett til mobiltelefoner og MiFi som gjør at du enkelt har tilgang til internett fra din PC uansett hvor i Fuengirola du befinner deg. De har ingen bindingstid i sine abonnement og leverer løsninger på opptil 10GB data som dekker de fleste behov. De ansatte snakker norsk, svensk, tysk, engelsk, finsk og spansk. Denne løsningen passer både for deg som bor fast i Fuengirola eller dersom du vil ha billig internett mens du er på ferie i Fuengirola.
De holder til i Avda. Jesus Santos Rein 17 like ved hesterundkjøringen. Websidene deres er: www.mimobile.es

Hastigheten på internett i Fuengirola

Dersom du har ADSL eller så kommer hastigheten an på hvor langt unna telefonsentralen du befinner deg og hvilken internettleverandør du har. Normalt sett er et Jazztel som leverer de raskeste ADSL-linjene i Fuengirola. Ved bruk av trådløst internett via WiFi så kommer det an på dekningen der du bor.

Internett via USB-stick

Dersom du ikke kan få hverken ADSL, Wifi eller internett via parabol, så må du bruke USB-stick fra en av de spanske mobiloperatørene. Dessverre medfører dette sterke begrensninger på bruken, da det innebærer en nedlastingsgrense på f.eks 10 GB data. Det vil si at dette ikke egner seg for fildeling eller å se TV/filmer via internett. USB-stick egner seg også meget dårlig hvis du skal bruke Skype.
Tienda de Cartuchos
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon