Madrid   Barcelona

Håndverkere i Spania

Det finnes flere norske og skandinaviske Håndverkere som har sitt virke i Spania. Skal du pusse opp eller renovere boligen din i Spania, så finner du en rekke skandinaviske håndverkere som tilbyr sine tjenester her nede. De fleste håndverkerne tilbyr et bredt spekter av tjenester innen byggeoppdrag så som muring, flislegging, innglassing, glassverandaer, maling, bad- og våtrom, sliping, persienner, markiser osv.

Renovering i Spania

Spanske boliger er ikke helt som norske boliger. Siden boligene bygges av betong og mur skaper dette andre utfordringer når man skal pusse opp og renovere boligen. I Spania er det faktisk ikke lengre tillatt å føre opp boliger av tre. Behøver du hjelp med renovering eller oppussing av boligen din i Spania. Kontakt en av våre håndverkere her på vår bedriftsdatabase. Her får du hjelp til alt av mur, flis, gips, glass, glassverandaer, dører, vinduer, maling, bad, våtrom, gulv, persienner, markiser, elektriske arbeider, rørleggere, tilbygg, utbygg, med mer. Fortell gjerne håndverkeren at du fant annonsen her på megafon.net. Finn rørleggere i Spania, elektrikere i Spania, malere i Spania, snekkere i Spania, glassmestere i Spania, murere i Spania og alle mulige håndverkere. Håndverkere i Spania

Byggetillatelse

For ombygging og tilbygg på uteområder så som på takterrasse, terrasse og i hage kreves byggetillatelse. Dette gjelder for alle konstuksjoner av stein, mur eller betong. Myndighetene i Spania har begynt å bruke droner for å kontrollere om boligeiere respekter byggeloven. For å søke om byggetillatesle anbefales det å bruke et byggefirma eller en Gestor. Tilbygg av tre regnes ikke som et permanent tilbygg og man kan derfor for eksempel bygge en trebod oppå et penthouse eller i en hage bruke dette som et ekstra soverom/gjesterom uten å søke om byggetillatelse til dette.

Norsk byggfirma i Torrevieja

Driver du byggfirma i Torrvieja. Leter du etter norske og skandinaviske kunder i Torrevieja. Ledig for byggeoppdrag i Torrevieja. Kontakt oss for mer informasjon om ledig annonseplass.

Byggfirma på Costa del Sol

Driver du Byggfirma på Costa del Sol, Fuengirola, Malaga, Benalmadena, Marbella eller Mijas. Leter du etter norske og skandinaviske kunder i området mellom Torremolinos og Marbella som behøver hjelp med oppussing og renovering av boligen. Ledig for byggeoppdrag på Costa del Sol. Kontakt oss for mer informasjon om annonseringsmuligheter på megafon.

Tienda de Cartuchos
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon