Madrid   Barcelona

Tjenester i Spania

Det finnes flere skandinaviske bedrifter som først og fremst tilbyr sine tjenester til skandinaver som bor i Spania. Dersom du ikke snakker spansk får du en enklere hverdag ved å bruke disse tjenestene.

Det finnes for eksempel mange norsktalende "gestores" eller advokater som tilbyr hjelp med å søke om Social Seguridad nummer, NIE-nummer, Residencia eller annen kommunikasjon med myndighetene. I tillegg finner du som regel norske leger, fysioterapeuter, hjemmetjenester, gartnere, håndtverkere, flyttebyråer med mer i de norske koloniene i Spania.

Frisør i Spania

Helt siden nordmenn begynte å bo fast i Spania har utvalget av skandinviske frisører i Spania vokst jevnt og trutt. Som regel koster det langt mindre å gå til frisør i Spania enn i Norge. Så dersom du er på ferie i Spania, hvorfor ikke planlegge litt å ta hårklippen mens du er her nede. På den måten finansierer du faktisk litt av flybilletten.
Les mer...
Frisør i Spania

Blekkpatroner

I mange av turistbyene i Spania finnes det egne butikker som kun selger blekkpatroner og toner. Også en del internettkaféer og bokhandler selger blekkpatroner. Det er også mange kinabasarer som har blekkpatroner, men der skal du være svært forsiktig med å kjøpe uoriginale patroner. Se butikker som selger originale og uoriginale blekkpatroner og toner.
Les mer...
Leiebil i Spania

Leiebil i Spania

Slik finner du de billigste leiebilene i Spania. Dette må du huske på når du kjører på motorveiene i Spania. Hvordan kansellere en parkeringsbot i Spania. Leiebil i Spania byr på mange utfordringer som man ikke er vant med i Norge. Tips og råd ved leie av bil i Spania. Les mer...

Advokat i Spania

Det finnes flere norske og skandinaviske advokater som har sitt virke i Spania. Disse advokatene kjenner det spanske regelverket godt og kan gi deg gode råd når det gjelder planlegging av skatt, arveoppgjør, skifte av dødsbo, kjøp og salg av bolig, låneopptak, tvister med mer. Les mer...

Tannlege i Spania

Det finnes norske tannleger i overalt hvor det bor nordmenn i Spania. Du slipper språkproblemer og misforståelser ved å gå til en norsk tannlege og norske tannleger i Spania er gjerne utdannet i Norge slik at du kan være sikker på at kvaliteten på tannbehandlingen er den samme som i Norge. Hva med å kombinere ferien med å besøke tannlegen, så sparer du penger?
Les mer...
Tannlege i Spania

Norsk TV i Spania

Mange nordmenn som flytter til Spania ønsker muligheten til å se på Norsk TV i Spania. Det finnes flere selskap som leverer norske TV-kanaler i Spania. Det finnes flere forskjellige tekniske løsninger for å få inn Norske TV-kanaler i Spania. Finn leverandører av norsk fjernsyn i Spania.
Les mer...

Alarm i Spania

Skal du bo i enebolig eller rekkehus i spania anbefales det på det sterkeste å gå til anskaffelse av alarm. Finanskrisen har dessverre gjort at antallet innbrudd i private hjem har økt kraftig i Spania. Det finnes flere skandinaviske selskaper som leverer alarm i Spania. Det anbefales også å installere alarm dersom du kun bor periodevis i boligen din.
Les mer...

Internett i Spania

Det finnes flere større og mindre selskaper som leverer Internett i Spania. Når du bestiller ADSL i Spania får du alltid med en fasttelefonlinje også. Dessverre er det ikke alltid at det lar seg installere ADSL i Spania i vanlige leiligheter og da må man enten skaffe seg trådløst internett eller internett via USB-stick.
Les mer...
Tjenester i Spania
Forsikring i Spania

Forsikring i Spania

Du dekkes i utgangspunktet ikke av reiseforsikring dersom du skal bo i Spania. Det beste er å tegne en forsikring i et Spansk forsikringsselskap etter at du har flyttet til Spania. Kontakt ditt forsikringsbyrå og sjekk hvilke regler som gjelder for din reiseforsikring. Det finnes en rekke skandinaviske forsikringsagenter i Spania.
Les mer...

Lege og helsetjenester

Skulle du ønske at du kunne gå til norsk lege i Spania? Det finnes norske leger, kiropraktorer, fysioterapeuter med mer i de fleste norske koloniene i Spania. I tillegg finnes det også private sykehus som kan tilby sine tjenester på engelsk eller minst ett skandinavisk språk. Spania er også et populært reisemål for pasienter med revmatiske lidelser.
Les mer...

Telefon i Spania

Det statlige telefonselskapet som tilsvarer Telenor i Norge heter Telefonica. Dessverre er ikke kundeservicen like god som det man er vant med i fra Norge. Det finnes også en rekke mindre selskaper som leverer fasttelefon eller IP-telefon i Spania. Med IP-telefon kan du også ha et norsk telefonnummer i Spania.
Les mer...
Telefon i Spania

Mobilabonnement i Spania

De tre største mobilselskapene i Spania heter Movistar, Orange og Vodaphone. I tillegg finnes det en rekke mindre mobiloperatører. Hvilken operatør som passer deg kommer an på ditt ringemønster. Generelt er prisene på mobilabonnement i Spania og kontantkort i Spania dyrere enn i Norge.
Les mer...

Lege i Torrevieja, Albir, Alfaz del Pi og Fuengirola
Tannlege i Albir, Alfaz del Pi, Fuengirola, Marbella, Torrevieja, Orihuela Costa og Gran Canaria
Advokat i Torrevieja, Albir, Alfaz del Pi, Fuengirola, og Marbella
Skatt i Spania
Møbler på Costa del Sol
Møbler i Torrevieja - Alfaz del Pi - Møbelforretning Costa Blanca
Senger, madrasser og sengeforretninger i Spania
Senger, madrasser og sengeforretninger i Fuengirola, Calahonda, Mijas, Marbella
Kiropraktor i Spania
Fysioterapeut i Spania
Fysioterapeut på Costa Blanca
Skjønnhetssalonger i Spania
Massasje i Spania
Frisør i Spania
Frisør i Alfaz del Pi og Albir, Gran Canaria og Fuengirola
Bilverksted i Spania
Byggfirma i Spania
Handverkere i Spania
Garn i Spania

Tienda de Cartuchos

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2020 Megafon