Madrid   Barcelona

Tapas i Fuengirola

Siden Fuengirola er en turistby, så finnes det masse steder der du kan spise tapas i Fuengirola. Det er imidlertid vanskelig å finne de gode stedene og vi viser deg vei gjennom jungelen av tapasbarer slik at du kan finne de beste perlene.

Tapasbarer og tapasrestauranter i Fuengirola

Det er så kjedelig å bli skuffet. Derfor finner du bare de gode tapasbarene i Fuengirola hos oss.
Klikk her for oversikten over gode tapas i Fuengirola...

Vi tar gjerne i mot tips om gode steder å spise tapas i Fuengirola. I så fall kan du kontakte oss.


Tapasrestaurant i FuengirolaRincon de Linares er en typisk Spansk tapasbar i Fuengirola sentrum som følger en tradisjon som er vanligst å finne i Granada og Madrid. For hver drikke du bestiller så får du en gratis tapas. Men til forskjell fra andre tapasbarer der du bare får en dagens tapas, så kan du her velge fra hele tapasmenyen når du bestiller drikke. Menyen er stor og variert og i tillegg de tradisjonelle tapasene så har de også minihamburgere, grillspyd, vaktelegg, skinke, ost med mer. Vin og øl serveres i terracottaglass og atmosfæren er typisk spansk, det er en lun men romslig bar som ligger i en smal gågate i den gamle bydelen av Fuengirola.
Calle Troncon 19
Tel: 971 75 09 39
Vis i kart

Hva er tapas?

Tapasbarer i FuengirolaTapas er navnet på en liten porsjon med mat som koster mellom 1 og 2 euro. I noen områder i Spania så får du med en gratis tapas når du bestiller øl eller vin, men i Fuengirola er ikke det noen tradisjon for dette. Tapas er mat som er tillaget på forhånd, og den lave prisen skyldes at servitøren kan hente ut en liten porsjon til deg i fra kjøledisken og servere den direkte. Tapas kan være både en salad, en gryterett eller et lite grillspyd.

Dersom du bare er småsulten og ikke har tenkt å spise en hel middag, så passer det perfekt med en tapas. På grunn av den lave prisen, kan du imidlertid spise deg mett for under 5 euro ved å bestille 2-3 tapas. Størrelsen på porsjonene kan variere veldig fra bar til bar.

 

Les mer om Fuengirola

Her har vi samlet noen nyttige artikler med informasjon om Fuengirola

Tienda de Cartuchos

Les mer om FuengirolaFuengirola er en liten ferieby med 60.000 innbyggere og mellom 200.000 og 400.000 turister. Fuengirola ligger midt mellom Malaga og Marbella. Med bil tar det ca 30 minutter fra Malaga eller fra Marbella. Byen passer for alle som liker seg i sol og varme. Fuengirola har en av de peneste og lengste strendene på hele solkysten. Skulle det bli trangt om plassen på stranda i August, kan man alltid stikke til bydelen Caravajal og slumre i en behagelig hengekøye eller Torreblanca der det er litt bedre plass. Fuengirola er vokst helt sammen med byen Mijas Costa som omgir Fuengirola.

Fra Feria de Pueblos

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Personvern | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon