Alicante, SpanienCosta del Sol, SpanienGran Canaria, Spanien
Norsk Svenska English
Startsida Utbildning i Spanien Lediga platser Bo i Spanien Tjänster i Spanien Bostad i Spanien Resa till Spanien Radannonser Nyheter

Jobba i Malaga, Kundtjänstmedarbetare

Heltid
Deltid

Runway Logo
Runway Logo

Den här platsannonsen har utlöpt

Klicka här for att hitta andra lediga platser i Spanien

Svenskar söks for arbete på Costa del Sol. Runway söker svenskar som kan arbeta i kundtjänst med norska kunder. Du behöver inte tala norska, men du måste förstå vad norrmänn säger.


Runway SIA er en ledende leverandør av BPO (Outsourcings tjenester) til skandinaviske og europeiske selskap. Med en rekke multinasjonale selskap som kunder og leveranser på 14 forskjellige språk er selskapet i ferd med å bli en betydelig europeisk aktør innenfor dette forretningsområdet. Vi har kunder innenfor reiseliv, teknologi, IT og finans.

Runway opplever for tiden en kraftig vekst og etterspørsel etter selskapets tjenester. Vi har i dag rundt 600 ansatte og kontorer i Norge, Estland, Latvia, Litauen, Ukraina, som hver dag arbeider med vår hovedmålsetting; Å optimalisere kontakten mellom våre kunder og deres kunder.


Sammen med en av våre største kunder, Norwegian Air, skal vi nå etablere et servicesenter i Malaga. Her skal det utføres diverse kunderettede tjenester for Norwegian Air via telefon, mail og internett.

Vi leter etter mennesker, gjerne godt voksne, som kunne tenke seg og er motivert for å jobbe med mennesker i et positivt og inspirerende miljø.

Vi kan tilby: Vi søker deg som er:

Den här platsannonsen har utlöpt

Klicka här for att hitta andra lediga platser i SpanienGilla för att få ett meddelande varje gång vi publicerar en ny ledig plats i Spanien på megafon.net

Jobs in Spain - Megafon

Nyheter Bostad Länkar Webbplatskarta Annonsera Kontakta Oss Copyright 2008 - 2017 Megafon