Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Fast jobb i Spania

Atlas Telemarketing Logo Kunne du tenke deg en jobb i Spania, har du allerede tatt det første skrittet ved å klikke deg inn på denne siden. En jobb i Spania er et stort eventyr for de fleste og en opplevelse som du kommer til å huske for resten av livet.

Atlas Telemarketing har to avdelinger i Spania. En på Gran Canaria og en på Costa del Sol. Spania er det eneste landet i Europa som kan tilby subtropisk klima for solhungrige nordmenn. Det betyr at du kan kose deg i solen hele året og allikevel nyte godt av den tryggheten som Spania kan tilby nordmenn, siden Spania er med i EU.

Med jobb i Spania har du omtrent de samme rettighetene som en vanlig norsk arbeidstaker i Norge. Det er allikevel noen forskjeller. En jobb i Atlas betyr å tjene mye mer enn vanlige spanjoler. Det gjør at du har utrolig god råd når du bor her. En jobb i Spania betyr også at du betaler mye lavere skatt enn du er vant til å gjøre i Norge. For oss i Atlas er det viktig at alle som kommer for å jobbe hos oss trives både på jobb og på fritiden. Derfor sørger vi for at du blir tatt godt i mot når du kommer. Når du skal begynne på en jobb hos oss hjelper vi deg med alt det praktiske slik som å skaffe leilighet, arbeidstillatelse og oppholdstillatelse.

Vi er utrolig stolte over arbeidsmiljøet her i Atlas Telemarketing. Telefonselgere er generelt meget sosiale mennesker. Når du begynner hos oss får du venner for livet og alle er opptatt av å ta i mot nye kollegaer med åpne armer. Vi forsøker å lage så mye moro på jobben som mulig, og fokuserer mye på teamwork. Du vil også oppleve at kollegaene dine vil forsøke å backe deg opp til enhver tid.

Du har nå muligheten til fast jobb hos et seriøst norsk firma i Spania.

Les mer om ledig stilling på Gran Canaria
Les mer om ledig stilling på Costa del Sol


Trykk "Liker" for å få beskjed hver gang vi legger ut en ny ledig stilling i spania på megafon.net

Today is your day! Your mountain is waiting. So...Get on your way! – Dr. Seuss
Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss      
Copyright 2008 - 2019 Megafon