Megafon Alicante, Spania Costa del Sol, Spania Gran Canaria, Spania
Norsk Svenska English
Startside Utdannelse i Spania Ledige stillinger Bo i Spania Tjenester i Spania Bolig i Spania Reise til Spania Rubrikkannonser Nyheter

Eventyrlysten og vil flytte til Spania?

Denne stillingen er besatt

Klikk her for å finne andre ledige stillinger i Spania

SNT S.L. holder til i Alicante på Costa Blanca kysten. Våre ansatte inngår i et aktivt og pulserende salgsteam av unge selgere fra hele Norge. Med over ti års erfaring i bransjen har vi lagt grunnlaget for at vi kan jobbe mot det norske markedet og samtidig tilby deg som ansatt de vilkår som du er vant med i Norge. Så er du en av mange, som skulle ønske at sommeren var litt lengre og vannet litt varmere, er du velkommen til å søke jobb hos oss.

Verdens beste kollegaer

Kristian, Joar, Einar, Simon, Robin, Tor, Therese, Thea, Ann Iselin, Oda, Ane, Rebecca, Øystein, Randi, Aslak, Rudi og Glenn, jobber hver dag for ett felles mål, ha det gøy, leve godt og levere gode resultater. Nå har denne fantastiske gjengen bestemt seg for å ta en ny selger inn i varmen. Vi søker derfor etter en ny medarbeider til vår avdeling i Alicante, Spania.

Har du et brennende ønske om å bli kjent med nye mennesker, lære et nytt språk, oppleve en ny kultur samt jobbe med de mest fantastiske menneskene du kan drømme om, da er SNT Alicante plassen for deg.

Vi jobber med
Egmont Hjemmet Mortensen
Vi er stolte av å kunne jobbe med Norges største forlag, og samarbeider i dag med blader som: Kamille, Villmarksliv, Jakt, Alt om fiske, Det Nye og Det Nye Shape Up osv. For mer informasjon gå inn på www.klikk.no eller www.egmonthm.no

Egenskaper:

Vi tilbyr:


Trykk "Liker" for å få beskjed hver gang vi legger ut en ny ledig stilling i spania på megafon.net

 

  Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss       Copyright 2008 - 2015 Megafon