Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Shopping i Torremolinos

Shopping i TorremolinosTorremolinos har en lang tradisjon innen turisme og det er mange butikker hvor du kan finne noe for enhver smak. Men shopping i Torremolinos er ikke bare kjente merkevarer og ensartet mote. Det er også små uavhengige butikker som importerer designerklær for enhver smak. De fleste butikker ligger i hovedgaten i Torremolinos rundt jernbanestasjonen og i den smale gaten som ligger rett bak strandpromenaden i Carihuela-området. Det er også småbutikker langs trappene som går fra gågaten ned til strandpromenaden.

Møbelforretning i Torremolinos

Loft & Roomers har sin møbelforretning på Ctra de Mijas km 3,5 på veien mellom Fuengirola og Mijas bare 15 minutters biltur fra Torremolinos. De har møbelpakker for 5.000 euro som gjør at du kommer i gang med mbøleringen av din bolig på Costa del Sol. Det er alltid ledig parkeringplass på utsiden av butikken deres og det er lett å komme seg dit fra Torremolinos. Websidene deres er: www.loftroomers.com

Ikea ligger like ved Plaza Mayor bare 5 minutter fra Torremolinos. Ellers finnes det flere stor møbelforretninger like utenfor malag langs motorveien mot Malaga.

Kjøpesentre i Torremolinos

ShoppingDen nærmeste store shoppingområdet ligger i Plaza Mayor, som ikke ligger i Torremolinos, men bare rett siden av flyplassen og IKEA. Her finner du alle de store merkene som Zara, H & M, Stradivarius og så videre. Det er også et stort underholdnings- og restaurantområde på Plaza Mayor med masse moro for hele familien. Det er en kino som viser en film med original engelsk språk hver kveld. Toget stopper rett ved siden av Plaza Mayor.

Shopping på Strandpromenaden i Torremolinos

Når vi snakker om shopping i Torremolinos må vi ikke glemme at det også finnes butikker langs strandpromenaden. Det fine med strandpromenaden i Torremolinos er at det er en ren gangvei der man kan ta en rolig spasertur og se på livet. Selv om strandpromenaden domineres av Restauranter og Kaféer, så finnes det også butikker der du kan shoppe mens du spaserer langs stranden. Også i gaten bak strandpromenaden i Caracola-området ligger det en gate med butikker og resturanter.

Shopping på markedet i Torremolinos

For en komplett opplevelse av shopping i Torremolinos må du også huske å avlegge markedet et besøk. Markedet i Torremolinos holder til på Feriaplassen hver torsdag og søndag mellom 1000 og 1430. På markedet kan du shoppe alt mellom himmel og jord fra klær, smykker, sko og leker til frukt, grønnsaker, oliven og så videre. Du kan gjerne også forsøke å prute på prisene.

Les mer om Torremolinos

Hotell

Hotell i Torremolinos
 

Severdigheter

Severdigheter i Torremolinos
 

Restauranter

Restauranter i Torremolinos
 

Bolig til salgs

Bolig til salgs i Torremolinos

Shopping

Shopping i Torremolinos
 

Leiebil

Leiebil i Torremolinos
 

Festivaler

Festivaler i Torremolinos
 

Bolig til leie

Feriebolig i Torremolinos


Torremolinos er ved første øyekast en typisk badeby på Costa del Sol like ved Málaga. Torremolinos var den første byen som åpnet for masseturisme på Costa del Sol. Turister fra hele verden kommer til Torremolinos for å nyte solen og skjønnheten i sentrum av byen, og det er tettpakket med hoteller og bassenger. Ved nærmere ettersyn vil du fortsatt finne at området også har mange andre flotte ting å tilby. Hovedgaten er vakker og det er også strandpromenaden og den lange trappen som går fra hovedgaten ned til stranden.

Blant de positive tingene enhver turist vil påpeke angående Torremolinos er kort avstand til flyplassen, de vakre strendene og det store utvalget av restauranter og barer. Torremolinos har et pulserende natteliv med mange puber og nattklubber, og det er også et stort LHBT samfunn her.

Vi kommer snart med flere spennende artikler om shopping i Torremolinos. Følg med på megafon.net for å se hva vi har funnet.


I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2020 Megafon