Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Leiebil i Fuengirola

Når du skal ha leiebil i Fuengirola finnes det et stort utvalg av små og store selskaper å velge mellom. Et bra sted å lete er for eksempel rentalcars.com der du ofte finner leiebiler til en hyggelig pris. Dersom du ankommer med fly kan du også hente leiebilen på flyplassen i Malaga.

Familiedrevet leiebilforetak i Fuengirola

Rios Rent a Car Et av de hyggeligste stedene å bestille leiebil mens du er i Fuengirola er Rent a Car Rios. Dette er en familiedrevet bedrift som har holdt på siden 1990 og satser på kvalitet til konkurransedyktige priser. Miguel som er innehaver av bedriften er en mann som alltid smiler. Miguel har bodd i Sverige noen år og derfor snakker han også svensk. Miguel og resten av familien er fra Fuengirola og alle de ansatte snakker Engelsk og Spansk.

Dersom du ankommer med fly blir du møtt på Malaga flyplass av en de hyggelige medarbeiderne.

Vin og leiebil

Alle skal føle seg velkommen når de bestiller leiebil hos Rios. Derfor får du en flaske vin fra familiens egen vinkjeller når du signerer leiebilkontrakten. I Norge hadde det vært helt utenkelig og strengt forbudt å dele ut vin når kunden henter en leiebil. I Spania finnes det imidlertid ingen lover mot å dele ut vin, heller ikke i forbindelse med bilutleie.

For å bestille leiebil kan du kontakte Rios på epost rentacarios@hotmail.com eller du kan ringe (+34) 952 464 961. Fortell gjerne at du fant de på megafon.

Vi behøver kanskje ikke nevne at man ikke bør kjøre bil i alkoholpåvirket tilstand.

Les nyttige tips og råd om leiebil i Spania her...

Les mer om Fuengirola

Restauranter

Restauranter i Fuengirola
 

Severdigheter

Severdigheter i Fuengirola
 

Hotell

Hotell i Fuengirola
 

Bolig til salgs

Boliger til salgs i Fuengirola

Shopping

Shopping i Fuengirola
 

Leiebil

Leiebil i Fuengirola
 

Festivaler

Festivaler i Fuengirola
 

Bolig til leie

Bolig til leie i Fuengirola


Fuengirola er en liten ferieby med 60.000 innbyggere og mellom 200.000 og 400.000 turister. Fuengirola ligger midt mellom Malaga og Marbella. Med bil tar det ca 30 minutter fra Malaga eller fra Marbella. Byen passer for alle som liker seg i sol og varme. Fuengirola har en av de peneste og lengste strendene på hele solkysten. Flere år på rad har så å si alle strendene i Fuengirola vunnet benevnelsen "Blue Flag" som er et kvalitetsstempel som går på renhet, tilgjengelighet og brukervennlighet. Skulle det bli trangt om plassen på stranda i August, kan man alltid stikke til bydelen Caravajal og slumre i en behagelig hengekøye eller Torreblanca der det er litt bedre plass. Fuengirola er vokst helt sammen med byen Mijas Costa som omgir Fuengirola.


I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss      
Copyright 2008 - 2019 Megafon