Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Restauranter i Mijas

Mijas har et yrende restaurantliv med restauranter i alle prisklasser og kvaliteter. Det finnes restauranter i Mijas Pueblo med en slående vakker utsikt over Costa del Sol. I Mijas Costa finnes det flere restuaranter i Sitio de Calahonda i kjøpesenteret c.c. El zoco, i "The Strip" og dessuten i Avenida de Espana som går ned mot den store rundkjøringen. I La Cala de Mijas finner du de fleste restaurantene i sentrum og nede mot stranden.

Gode restauranter i Mijas

På grunn av det store utvalget av restauranter kan det være vanskelig å finne gode restauranter i Mijas. Et godt tips er å se etter hvor spanjolene går. Vær oppmerksom på at spanske familier vanligvis ikke går på restaurant før kl 2100 på kvelden.

Vi har plukket ut et knippe gode restauranter i Mijas og Mijas Costa som du kan nyte enten du bor her fast eller bare er på ferie i Mijas.

Restaurant Zena 2.0

Zena 2.0 Glem alt du tror du vet om italienske restauranter. Den utmerkede kokken på Zena vil tilberede de mest fantastiske og velsmakende måltidene for deg. Hvis du liker italiensk mat, eller dersom du elsker mat generelt, bør du definitivt prøve Zena. Du kan få en utmerket oksefilet som er en av de beste i Fuengirola, en ekte italiensk risotto eller en carpaccio som vil få deg til å komme tilbake igjen og igjen. Enhver smak er perfekt balansert i hvert måltid. De har også noen gode viner, og hvis du har plass i magen etter all den deilige maten må du prøve en dessert.

De ansatte på Zena gjør alltid det beste for å gi deg en god service og en perfekt middag.

Paseo Maritimo Rey de Espana 64
Tlf: 951 261 992
Åpningstider: Stengt på mandager

Se Zena på Facebook

Tomaquet

Tomaquet Fuengirola Tomaquet er en ypperlig restaurant som ligger midt i Fuengirola med en innholdsrik meny. Her finner du alltid god mat for enhver smak, alt fra grillmat, nydelige spanske pølser og fisk til salater, serranoskinke, manchego-ost og kalde og varme tapas. De har en nydelig bakgård der du kan sitte og nyte maten borte fra byens larm og ståk. Et ypperlig sted for god middag med gode venner eller dersom du leter etter et stille og rolig sted for å spise frokost eller tapas. Tomaquet har drevet siden 1986 og her får du veldig mye mat for pengene.

Tomaquet ligger like bak postkontoret og de har WiFi og viser spanske fotballkamper på TV.

Calle Palangreros 10
Tlf: 952 197 524
Åpningstider: Hver dag fra kl 10:00 til 24:00

Tomaquet på facebook...

Restaurant El Pikoteo

Restaurant i La Cala de Mijas El Picoteo ligger midt i sentrum av La Cala like ved stranden. De har en stor hummertank godt synlig i restauranten og serverer egenoppdrettet hummer på sommeren. Vi kan varmt anbefale spareribsen som smelter på tennene og fiskerettene som er tilberedt av ferske råvarer. Dette er en spansk familierestuarant med rimelige spanske priser. De har et stort utvalg av øl og vin. Ikke glem å prøve noen de fantastiske dessertene.
Calle Ronda
Tlf: 952 934 667
Åpningstider:


Restaurant La Mandragora

Restauranter i Mijas Denne restauranten ligger i Calahonda i en liten patio i C.C. El Zoco og er litt dyrere enn gjennomsnittlige restauranter i Mijas, men det er den absolutt verdt. Menyen er også annerledes enn alt det andre som du finner i Mijas Costa. De serverer middelhavsmat og østeuropeisk mat. Prøv for eksempel Goulashen her og vi lover at du ikke blir skuffet. Ellers kan vi også anbefale menu de degustacion.

Calle de los Adarves, Sitio de Calahonda
Tlf: 952 930 440
Åpningstider: 11:30 - 00:30

lamandragora.es

Moochers Jazz Café

Moochers Jazz cafe Fuengirola Moochers Jazz Café er en utmerket restaurant midt Fuengirola sentrum med en stor og variert meny. De har levende musikk hver kveld bl.a. jazz, pop, soul og standardlåter som skaper god stemning mens du spiser et fantastisk måltid. De serverer fisk, paier, biff, grillspyd, stroganoff, pasta og vegetariansk mat. Blant de rettene vi varmt kan anbefale er grillet stek, lammebog, mikset grill og selvsagt de store og lekre panekakene med alle mulige ingredienser. Selvsagt kan du få pannekaker til dessert også.

De ansatte er meget oppmerksomme og hyggelige, antakelig på grunn av den flotte musikken.

Calle de la Cruz 17(Fish Alley som krysser restaurantgata)
Tlf: 952 477 154
Åpningstider: Hver dag fra 18:00 til 01:00

www.moochersjazzcafe.com

Restaurant Oraná

Restaurant Oraná Fuengirola Oraná er en utmerket restaurant som ligger midt i mot Hotel PYR i Fuengirola sentrum. Kombinasjonen av førsteklasses råvarer, utmerket balanse av smaker, estetisk presentasjon av maten og stilig interiør gjør dette til en virkelig flott restaurantopplevelse. De har et variert utvalg av retter på menyen som spenner fra picoteos (tapas for å dele) til hamburgere til pizza, asiatisk mat og en egen meny som kalles Oraná Special. Men en hamburger er ikke som en vanlig hamburger på restaurant Oraná. Smakene vil overraske deg og mange av oppskriftene deres er godt bevarte hemmeligheter.

Utmerkede ansatte, utmerket mat, utmerket vin, nydelige desserter og en ypperlig beliggenhet.

Calle Lamo Espinosa, midt i mot Hotell PYR
Tlf: 952 46 06 30
Åpningstider: Hver dag fra 12:00 til 16:00 og fra 19:00 til sent

Oraná på Facebook...

Restaurant Da Vinci Italiano

Restaurant i Mijas Er du ute etter en genuin, italiensk restaurant i Mijas Costa, skal du besøke denne restauranten. Restauranten på nedsiden av motorveien Calahonda i Urbanizacion Dona Lola i flotte lokaler. Pizzaen her er supergod og er stekt i ordentlig vedfyrt pizzaovn. De har også nydelig pasta og prisene er faktisk veldig hyggelige. Hvis du liker ekte italensk mat så er dette restauranten for deg. Restauranten drives av et hyggelig ektepar.

Urbanizacion Dona Lola, 21, Sitio de Calahonda
Tlf: 952 934 667
Åpningstider:

www.restaurante-davinci.com

Les mer om Mijas

Restauranter

Restauranter i Mijas
 

Severdigheter

Severdigheter i Mijas
 

Hotell

Hotell i Mijas
 

Bolig til salgs

Boliger til salgs i Mijas

Shopping

Shopping i Mijas
 

Leiebil

Leiebil i Mijas
 

Festivaler

Festivaler i Mijas
 

Bolig til leie

Bolig til leie i Mijas


Restauranter i Mijas

Mijas kommune er sammensatt av flere deler med egne navn. Den mest kjente av disse er sagt Mijas Pueblo og Mijas Costa, som igjen består av flere deler. En del heter La Cala de Mijas, som betyr mijasviken. La Cala de Mijas, eller La Cala som man sier på folkemunne, var tidligere en liten fiskelandsby noen kilometer fra Fuengirola i retning Marbella. I dag er det mer en badeby, men har en voksende befolkning i moderne boligområder hovedsakelig på den andre siden av kystveien. De andre delene av Mijas Costa heter Las Lagunas, som i dag har majoriteten av den spanske befolkningen i Mijas Costa, Riviera del Sol, som ligger langs kystveien etter La Cala og utover og til sist Sitio de Calahonda.

Ledig annonseplass for restauranter i Mijas. Kontakt oss for mer informasjon.


I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2020 Megafon