Madrid   Barcelona

Restauranter i Fuengirola

Fuengirola har et yrende restaurantliv med restauranter i alle prisklasser og kvaliteter. Langs hele strandpromenaden finnes det engelske, indiske, kinesiske og italienske restauranter, som hovedsaklig er tilpasset masseturismen. Men hvis du drar litt opp i byen finner du restauranter med en større bredde. På grunn av det store antallet utlendinger som bor i Fuengirola, finner man restauranter i Fuengirola fra alle verdensdeler innen alle mulige kulinariske retninger.

Både Fuengirola sentrum og i bydelen Los Boliches er det en restaurantgate der restaurantene ligger på rad og rekke. Også ned i havnen finner du en rekke koselige restauranter.

Gode restauranter i Fuengirola

På grunn av det store utvalget kan det være vanskelig å finne gode restauranter i Fuengirola. Et godt tips er å se etter hvor spanjolene går. Vær oppmerksom på at spanske familier vanligvis ikke går på restaurant før kl 2200 på kvelden.

Vi har plukket ut et knippe gode restauranter i Fuengirola som du kan nyte enten du bor her fast eller bare er på ferie i Fuengirola.

Restaurant Baldo Pizzeria

Baldo Kjøkkensjefen på Restaurante Baldo Pizzeria har en lidenskap for mat, noe som gjenspeiles i valg av ferske råvarer, og alle rettene er av høy kvalitet. I tillegg til tradisjonell italiensk pasta, og antipasta har de også en av de beste pizzaene i Fuengirola laget med fersk tomatsaus. De har carpaccio, risotto, sjømat, kjøtt og et stort utvalg av vegetariske retter alt laget med lidenskap og kjærlighet. Du bør også prøve noen av fantastiske dessertene. Prisene på Baldo passer for alle lommebøker og du kan bestille en tapa med en cana for 1,3 € eller en dagens meny for kun 7,9 €.

De ansatte er svært profesjonelle med en stor kunnskap om mat og vin.

Plaza de la Hispanidad. Edificio Myramar Centro II, Local 7B
Tlf: 952 475 812
Åpningstider: Hver dag fra kl 1200

www.restaurantebaldo.com

Restaurant Portofino

Restaurant Portofino Fuengirola Portofino er en av restaurantene på strandpromenaden som har enestående, smakfull mat laget med hjerte. Alle rettene er laget med ferske råvarer og alle pastaene er hjemmelagde og ferske.

På menyen finner du noen fantasiske godbiter slik som irsk indrefilet med vill sopp og trøfler, lammeskank med honning og myntesaus, entrecote fra Galicia og torsk med honning og sennepsfrø. Deres pasta er laget med autentiske oppskrifter.

Alle dessertene er hjemmelagde og serveres med en gratis Limoncello.

Hvis du er en vinelsker, spør servitøren om tips da de har mange rimelige kvalitetsviner. Selv husets vin er av høyere kvalitet enn du vanligvis finner på spanske restauranter.

Spesialtilbud: Hvis du booker bord og forteller dem at du har funnet restauranten på Megafon, får du 10% rabatt på regningen.

Hver lørdag er det levende musikk fra kl 20.

Paseo Martimo 15
Tlf: 951 45 82 16
Åpningstider: Mandag til søndag fra 12 til 23. Stengt på mandager

Restaurant Portofino på Facebook

Restaurant MoMo

Restaurant Mo:Mo Fuengirola Mo:Mo er en nyåpnet Nepalsk restaurant i Fuengirola som drives av et Finsk-Nepalsk par som tar i mot alle gjester med åpne armer. Tradisjonell Nepalsk mat er svært sunn og rettene deres inneholder mindre fett enn mange andre kjøkkenstiler. I stedet brukes det krydder, urter og syltede ingredienser for å få frem en rikere smak. Det nepalske kjøkkenet er i slekt med nabolandene slik som India og Tibet.

Her finner du ingen retter med biff, da da kua anses som et hellig dyr i Nepal. I stedet brukes det lam, kylling fisk og reker. Her kan du blant annet prøve MoMo, en av Nepals mest populære retter, som er en nepalsk variant a dumplings med nepalesiske krydder. De har også et stort utvalg av meget smakfulle vegetarretter, så dette er flott spisested når en gruppe bestående av både vegetarianere og kjøttetere vil ut og nyte et godt måltid sammen. De har også et stort utvalg av retter fra sydlige Nepal som ligner på klassiske Indiske retter slik som Tandori, Tikka Masala, Korma, Madras, Vindaloo, Biryani etc. For alle rettene kan du spesifisere hvor sterk du ønsker maten.

I tillegg til Nepalsk mat har de også et par Finske retter på menyen. En av disse er varmrøkt laks som tilberedes i restaurantens eget røykeri.

Nuestro Padre Jesus Cautivo 10
Tlf: 671 289 014
Åpningstider: Tirsdag - Søndag 10-23.30
Mandager Stengt
Baren åpner kl 10
Lunsj serveres mellom 1230 og 1530
Middag serveres mellom 1830 og 2330

Mo:Mo på Facebook

Lotus Steakhouse

Lotus Steak house Lotus Steakhouse er en av juvelene på strandpromenaden i Fuengirola. Gjestene deres vender stadig tilbake for å nyte de gode, velbalanserte rettene. De har en stor meny med retter fra hele verden til fornuftige priser. Maten er fersk og hjemmelaget hver dag. Burgerne og biffene serveres med deres egne hjemmelagde sauser. Personalet er svært imøtekommende og sørger for en fullkommen opplevelse.

Restaurant Lotus ligger på et romslig område av strandpromenaden, med flott utsikt over Middelhavet, der du kan nyte et utmerket måltid eller bare slappe av med en smakfull cocktail.

Paseo Maritimo 10
Tlf: 673 43 22 88
Åpningstider: 12:00-24:00. Mandager stengt

Lotus Steakhouse på Facebook

Restaurant Oraná

Restaurant Oraná Fuengirola Oraná er en utmerket restaurant som ligger midt i mot Hotel PYR i Fuengirola sentrum. Kombinasjonen av førsteklasses råvarer, utmerket balanse av smaker, estetisk presentasjon av maten og stilig interiør gjør dette til en virkelig flott restaurantopplevelse. De har et variert utvalg av retter på menyen som spenner fra picoteos (tapas for å dele) til hamburgere til pizza, asiatisk mat og en egen meny som kalles Oraná Special. Men en hamburger er ikke som en vanlig hamburger på restaurant Oraná. Smakene vil overraske deg og mange av oppskriftene deres er godt bevarte hemmeligheter.

Utmerkede ansatte, utmerket mat, utmerket vin, nydelige desserter og en ypperlig beliggenhet.

Calle Lamo Espinosa, midt i mot Hotell PYR
Tlf: 952 46 06 30
Åpningstider: Hver dag fra 12:00 til 16:00 og fra 19:00 til sent

Oraná på Facebook...

Bodegas Bibendum

Bodegas Bibendum Fuengirola En vinkjeller og restaurant som ligger i en gågate i gamlebyen og serverer lekre, andalusiske retter som er lagd for å deles.

Denne nyåpnede restauranten har på kort tid blitt en favoritt blant både fastboende og turister i Fuengirola, på grunn av den nydelig maten og personalet som er svært profesjonelle og imøtekommende. Bibendum ligger i et flott hus fra begynnelsen av 1900 tallet som har blitt innredet med masse spennende detaljer som gir deg følelsen av å være inne i en spansk vinkjeller.

Menyen deres er basert på tradisjonelle, spanske retter som er lagd for å deles, lekkert anrettet og til fornuftige priser. All maten tilberedes av ferske råvarer som handles inn fra lokale leverandører. Blant de fristende rettene finner du oksehale, langtidsstekt lammelår, glaserte svinekjaker, 2filet2 med mojo pico, eggerøre med trøfler, spanske skinker og oster, salat med geitost, rekecarpaccio, slow cooked torsk med mer.

Personalet får gjestene til å føle seg velkommen og gir det lille ekstra som gjør at middagsopplevelsen blir i særklasse. De har et stort utvalg av vin, hvorav noen av vinene selges eksklusivt i denne restauranten.

Du kan enten sitte inne i den stilige bodegaen eller du kan sitte ved ett av utebordene i gågaten og se på folkelivet.

Calle Troncón 24
Tlf: 951 50 21 15
Åpningstider: Mandag - Søndag 12.30-01.00

Bodegas Bibendum på Facebook

Restaurant GastroVinum

Restaurant GastroVinum Fuengirola Som navnet antyder er Restaurant Gastronvinum et sted man går for å nyte god mat og god vin. Restauranten drives av det belgiske paret Stefan og Sofie som har vært i matbransjen på Costa del Sol i mange år. De er matelskere, noe som merkes på smaken, komposisjonen og presentasjonen av rettene.

Det er en Fusionrestaurant men noen av rettene er selvsagt inspirert av det Andalusiske kjøkken. På GastroVinum kan du enten nyte god mat sammen med god vin, eller du kan nyte god vin sammen med en av smårettene deres. I tillegg til menyen finnes det alltid en dagens spesialitet. Menyen deres har to deler: En meny for forretter og komplette middager og en meny for småretter.

Det er vanskelig å anbefale noen spesielle retter fra menyen for her er det mye god å velge mellom, men for varme sommerdager bør du prøve deres utmerkede Melon-gaspacho som gir en helt ny dimesjon til betydningen av ordet Gazpacho. Hvis du liker kombinasjonen mellom kjøtt og en søt saus, bør du prøve Carrilada de Cerdo som serveres med en saus laget av Malaga-Dulce vin.

Sofie og Stefan har mye kompetanse om vin og øl, så når det kommer til drikkemenyen er ingenting overlatt til tilfeldighetene. På ølmenyen finner du kun håndverksbrygget øl, mens på vinmenyen finner du kun spanske viner. De har også et relativt stort utvalg av vin fra glass.

Calle Palangreros 20
Tlf: 626 771 735
Åpningstider: Tirsdag - torsdag 19-23.30
Fredag - Søndag 13-16 og 19-23.30
Mandager Stengt

GastroVinum på Facebook

Restaurant Zena 2.0

Zena 2.0 Glem alt du tror du vet om italienske restauranter. Den utmerkede kokken på Zena vil tilberede de mest fantastiske og velsmakende måltidene for deg. Hvis du liker italiensk mat, eller dersom du elsker mat generelt, bør du definitivt prøve Zena. Du kan få en utmerket oksefilet som er en av de beste i Fuengirola, en ekte italiensk risotto eller en carpaccio som vil få deg til å komme tilbake igjen og igjen. Enhver smak er perfekt balansert i hvert måltid. De har også noen gode viner, og hvis du har plass i magen etter all den deilige maten må du prøve en dessert.

De ansatte på Zena gjør alltid det beste for å gi deg en god service og en perfekt middag.

Paseo Maritimo Rey de Espana 64
Tlf: 951 261 992
Åpningstider: Stengt på mandager

Se Zena på Facebook

Moochers Jazz Café

Moochers Jazz cafe Fuengirola Moochers Jazz Café er en utmerket restaurant midt Fuengirola sentrum med en stor og variert meny. De har levende musikk hver kveld bl.a. jazz, pop, soul og standardlåter som skaper god stemning mens du spiser et fantastisk måltid. De serverer fisk, paier, biff, grillspyd, stroganoff, pasta og vegetariansk mat. Blant de rettene vi varmt kan anbefale er grillet stek, lammebog, mikset grill og selvsagt de store og lekre panekakene med alle mulige ingredienser. Selvsagt kan du få pannekaker til dessert også.

De ansatte er meget oppmerksomme og hyggelige, antakelig på grunn av den flotte musikken.

Calle de la Cruz 17(Fish Alley som krysser restaurantgata)
Tlf: 952 477 154
Åpningstider: Hver dag fra 18:00 til 01:00

www.moochersjazzcafe.com

Restaurant Lucia

Restaurant Lucia Fuengirola Den norsk / danske restauranten Lucia ligger i Puebla Lucia og har en nydelig bakhage der du kan sitte og slappe av og nyte lunsj eller en bedre middag midt i Fuengirola, uten trafikkstøy og bråk. Restaurant Lucia er kjent for sine fantastiske danske smørbrød, som er overdådig lesset med godsaker. Dersom du skal ha en bedre middag kan vi varmt anbefale biff, wienersnitzel eller Torsk a la Lena som serveres med hvitløk og bacon.
Calle Maestra Angeles Aspiazu 21
Tlf: 952 58 27 38
Åpningstider: Mandag til lørdag 13:00 til 23:00. Søndager stengt.

Lucia på Facebook

Restaurant La Langosta

Restaurant La Langosta Fuengirola La Langosta er en av de eldste restaurantene i Fuengirola og har eksistert siden 1960. Det er en restaurant med høy standard og alle rettene er av utmerket kvalitet. Bordene er nydelig dekorerte og personalet gjør en utmerket jobb. Deres spesialitet er hummer, men de har også biff og fisk. Hvis du vil ha en fantastisk middag bør du prøve "menu degustacion", som er en 5-retters middag med hummer og Chateubriand som høydepunkter. Vi garanterer at du forlater restauranten med et stort smil om munnen.
Calle Francisco Cano 1
Tlf: 952 475 049
Åpningstider: 19:00-24:00. Søndager stengt

www.restaurantelalangosta.net

Restaurant Happy Days

Restaurant Happy Days Fuengirola Happy Days har vært drevet i 30 år og har utviklet en meny som skandinaver elsker - alt til rimelige priser. De serverer tradisjonelle deilige danske smørbrød. De har også en meny med ulike retter av kjøtt, fisk og kylling. Til rettene anbefaler vi "saltede poteter". Hvis du har plass til dessert, prøv Sjokoladecoulant. De ansatte er svært profesjonelle og imøtekommende.
Avda Jesus Cautivo, Edf. Sierra Mijas, Local 13
Tlf: 952 66 40 04
Åpningstider: 12:30-16:00, 19:30-23:00

Les mer...

Restaurant La Farola

Restaurant La Farola Fuengirola Restaurante La Farola ligger godt gjemt i en vakker liten patio i Fuengirola. Hvis du ikke vet hvor den ligger er det liten sannsynlighet for at du skulle finne den ved en tilfeldighet. La Farola er en familiedrevet restaurant og har eksistert i mer enn 25 år på solkysten. De bruker alltid de beste råvarene og har en meget bra meny med et variert utvalg. Prisene er rimelige i forhold til kvaliteten på maten. Kokkene og servitørene er meget hyggelige og snakker bra engelsk.
Calle Cuesta, Edificio Yate Plaza 15
Tlf: 952 46 14 64
Åpningstider: Mandag til fredag 13.00-15.30 og 1900-2300. Stengt på søndager

www.restaurantelafarola.es

Restaurant La Chispa

Restaurant La Chispa Fuengirola La Chispa er en svensk Restaurant/Café som serverer tradisjonelle svenske, danske og internasjonale retter. Den ligger ved feriaplassen like ved den svenske butikken i et stille område for fotgjengere. Det er gratis Wifi på restauranten og det er et par lekeplasser og gratis parkering i området. Det finnes to TV-skjermer der du kan følge med på alle sportsbegivenheter og du kan også leie lokalene for arrangementer.
Calle Jose Cuberos, Edf. Diana II, Local 7-8
Tlf: 682 134 720
Åpningstider: Man 11:00-20:00. Tir og lør 11:00-18:00. Ons, tors og fre 11:00 til sent. Søn 12:00-17:00

Les mer...

Restaurant Aroma

Restaurant Aroma ligger midt i restaurantgaten i Fuengirola sentrum. Det er en restaurant med høye ambisjoner og meget god kvalitet på maten. Allerede når du går inn i restauranten heves forventingene med de vakkert dekorerte bordene. Servitørene er meget kunnskapsrike og meget profesjonelle. Hovedrettene akkompaneres alltid av tilbehør som er avstemt i forhold til hovedretten. Prisen er litt høyere enn gjennomsnittet på andre restauranter i Fuengirola, men maten er verdt hver eneste Euro.
Calle Moncayo 23
Tlf: 952 66 55 02
Åpningstider:

www.restaurantearoma.com

Tomaquet

Tomaquet Fuengirola Tomaquet er en ypperlig restaurant som ligger midt i Fuengirola med en innholdsrik meny. Her finner du alltid god mat for enhver smak, alt fra grillmat, nydelige spanske pølser og fisk til salater, serranoskinke, manchego-ost og kalde og varme tapas. De har en nydelig bakgård der du kan sitte og nyte maten borte fra byens larm og ståk. Et ypperlig sted for god middag med gode venner eller dersom du leter etter et stille og rolig sted for å spise frokost eller tapas. Tomaquet har drevet siden 1986 og her får du veldig mye mat for pengene.

Tomaquet ligger like bak postkontoret og de har WiFi og viser spanske fotballkamper på TV.

Calle Palangreros 10
Tlf: 952 197 524
Åpningstider: Hver dag fra kl 10:00 til 24:00

Tomaquet på facebook...

Old Swiss House

Old Swiss house Restaurant Old Swiss House er bygget som en autentisk sveitservilla. De serverer mange tradisjonelle sveitsiske retter men også internasjonale retter. Hvis du liker fondue eller ostefondue så er dette stedet å gå. De har også en helt fantastisk Chateubriand og nydelige rösti-poteter. På sommeren kan du nyte grillet fisk eller kjøtt og om høsten er det egen vilt-meny. Restaurant Old Swiss House har blitt anbefalt av Michelin-guiden.

Stemningen inne på Swiss House er meget rolig og behagelig. En del av opplevelsen på Swiss House er å bli tatt godt vare på som en meget spesiell gjest.

Calle Marina Nacional 26
Tlf: 952 472 606
Åpningstider: 13:00-15:30 og 18:30-23:00. Tirsdager stengt

www.oldswisshouse.com

 


Vis Restauranter i Fuengirola i et større kart

Vis Restauranter i Fuengirola i et større kart

Vis Restauranter i Fuengirola i et større kart

Les mer om Fuengirola

Her har vi samlet noen nyttige artikler med informasjon om Fuengirola

Oktober i Fuengirola

Fra Feria de Pueblos

Ny tiger i Fuengirola Zoo

Les mer om Fuengirola

Restauranter

Restauranter i Fuengirola

 Restauranter i FuengirolaFuengirola er en liten ferieby med 60.000 innbyggere og mellom 200.000 og 400.000 turister. Fuengirola ligger midt mellom Malaga og Marbella. Med bil tar det ca 30 minutter fra Malaga eller fra Marbella. Byen passer for alle som liker seg i sol og varme. Fuengirola har en av de peneste og lengste strendene på hele solkysten. Skulle det bli trangt om plassen på stranda i August, kan man alltid stikke til bydelen Caravajal og slumre i en behagelig hengekøye eller Torreblanca der det er litt bedre plass. Fuengirola er vokst helt sammen med byen Mijas Costa som omgir Fuengirola.

Ledig annonseplass for restauranter i Fuengirola. Kontakt oss for mer informasjon.

I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2018 Megafon