Madrid   Barcelona

Restauranter i Fuengirola

Fuengirola har et yrende restaurantliv med restauranter i alle prisklasser og kvaliteter. Langs hele strandpromenaden finnes det engelske, indiske, kinesiske og italienske restauranter, som hovedsaklig er tilpasset masseturismen. Men hvis du drar litt opp i byen finner du restauranter med en større bredde. På grunn av det store antallet utlendinger som bor i Fuengirola, finner man restauranter i Fuengirola fra alle verdensdeler innen alle mulige kulinariske retninger.

Både Fuengirola sentrum og i bydelen Los Boliches er det en restaurantgate der restaurantene ligger på rad og rekke. Også ned i havnen finner du en rekke koselige restauranter.

Gode restauranter i Fuengirola

På grunn av det store utvalget kan det være vanskelig å finne gode restauranter i Fuengirola. Et godt tips er å se etter hvor spanjolene går. Vær oppmerksom på at spanske familier vanligvis ikke går på restaurant før kl 2200 på kvelden.

Vi har plukket ut et knippe gode restauranter i Fuengirola som du kan nyte enten du bor her fast eller bare er på ferie i Fuengirola.

Lotus Steakhouse

Lotus Steak house Lotus Steakhouse er en av juvelene på strandpromenaden i Fuengirola. Gjestene deres vender stadig tilbake for å nyte de gode, velbalanserte rettene. De har en stor meny med retter fra hele verden til fornuftige priser. Maten er fersk og hjemmelaget hver dag. Burgerne og biffene serveres med deres egne hjemmelagde sauser. Personalet er svært imøtekommende og sørger for en fullkommen opplevelse.

Restaurant Lotus ligger på et romslig område av strandpromenaden, med flott utsikt over Middelhavet, der du kan nyte et utmerket måltid eller bare slappe av med en smakfull cocktail.

Paseo Maritimo 10
Tlf: 673 43 22 88
Åpningstider: 12:00-24:00. Mandager stengt

Lotus Steakhouse på Facebook

Restaurant Oraná

Restaurant Oraná Fuengirola Oraná er en utmerket restaurant som ligger midt i mot Hotel PYR i Fuengirola sentrum. Kombinasjonen av førsteklasses råvarer, utmerket balanse av smaker, estetisk presentasjon av maten og stilig interiør gjør dette til en virkelig flott restaurantopplevelse. De har et variert utvalg av retter på menyen som spenner fra picoteos (tapas for å dele) til hamburgere til pizza, asiatisk mat og en egen meny som kalles Oraná Special. Men en hamburger er ikke som en vanlig hamburger på restaurant Oraná. Smakene vil overraske deg og mange av oppskriftene deres er godt bevarte hemmeligheter.

Utmerkede ansatte, utmerket mat, utmerket vin, nydelige desserter og en ypperlig beliggenhet.

Calle Lamo Espinosa, midt i mot Hotell PYR
Tlf: 952 46 06 30
Åpningstider: Hver dag fra 12:00 til 16:00 og fra 19:00 til sent

Oraná på Facebook...

Tomaquet

Tomaquet Fuengirola Tomaquet er en ypperlig restaurant som ligger midt i Fuengirola med en innholdsrik meny. Her finner du alltid god mat for enhver smak, alt fra grillmat, nydelige spanske pølser og fisk til salater, serranoskinke, manchego-ost og kalde og varme tapas. De har en nydelig bakgård der du kan sitte og nyte maten borte fra byens larm og ståk. Et ypperlig sted for god middag med gode venner eller dersom du leter etter et stille og rolig sted for å spise frokost eller tapas. Tomaquet har drevet siden 1986 og her får du veldig mye mat for pengene.

Tomaquet ligger like bak postkontoret og de har WiFi og viser spanske fotballkamper på TV.

Calle Palangreros 10
Tlf: 952 197 524
Åpningstider: Hver dag fra kl 10:00 til 24:00

Tomaquet på facebook...

Moochers Jazz Café

Moochers Jazz cafe Fuengirola Moochers Jazz Café er en utmerket restaurant midt Fuengirola sentrum med en stor og variert meny. De har levende musikk hver kveld bl.a. jazz, pop, soul og standardlåter som skaper god stemning mens du spiser et fantastisk måltid. De serverer fisk, paier, biff, grillspyd, stroganoff, pasta og vegetariansk mat. Blant de rettene vi varmt kan anbefale er grillet stek, lammebog, mikset grill og selvsagt de store og lekre panekakene med alle mulige ingredienser. Selvsagt kan du få pannekaker til dessert også.

De ansatte er meget oppmerksomme og hyggelige, antakelig på grunn av den flotte musikken.

Calle de la Cruz 17(Fish Alley som krysser restaurantgata)
Tlf: 952 477 154
Åpningstider: Hver dag fra 18:00 til 01:00

www.moochersjazzcafe.com

Restaurant Happy Days

Restaurant Happy Days Fuengirola Happy Days har vært drevet i 30 år og har utviklet en meny som skandinaver elsker - alt til rimelige priser. De serverer tradisjonelle deilige danske smørbrød. De har også en meny med ulike retter av kjøtt, fisk og kylling. Til rettene anbefaler vi "saltede poteter". Hvis du har plass til dessert, prøv Sjokoladecoulant. De ansatte er svært profesjonelle og imøtekommende.
Avda Jesus Cautivo, Edf. Sierra Mijas, Local 13
Tlf: 952 66 40 04
Åpningstider: 12:30-16:00, 19:30-23:00

Les mer...

Restaurant La Chispa

Restaurant La Chispa Fuengirola La Chispa er en svensk Restaurant/Café som serverer tradisjonelle svenske, danske og internasjonale retter. Den ligger ved feriaplassen like ved den svenske butikken i et stille område for fotgjengere. Det er gratis Wifi på restauranten og det er et par lekeplasser og gratis parkering i området. Det finnes to TV-skjermer der du kan følge med på alle sportsbegivenheter og du kan også leie lokalene for arrangementer.
Calle Jose Cuberos, Edf. Diana II, Local 7-8
Tlf: 682 134 720
Åpningstider: Man 11:00-20:00. Tir og lør 11:00-18:00. Ons, tors og fre 11:00 til sent. Søn 12:00-17:00

Les mer...

Restaurant La Farola

Restaurant La Farola Fuengirola Restaurante La Farola ligger godt gjemt i en vakker liten patio i Fuengirola. Hvis du ikke vet hvor den ligger er det liten sannsynlighet for at du skulle finne den ved en tilfeldighet. La Farola er en familiedrevet restaurant og har eksistert i mer enn 25 år på solkysten. De bruker alltid de beste råvarene og har en meget bra meny med et variert utvalg. Prisene er rimelige i forhold til kvaliteten på maten. Kokkene og servitørene er meget hyggelige og snakker bra engelsk.
Calle Cuesta, Edificio Yate Plaza 15
Tlf: 952 46 14 64
Åpningstider: Mandag til fredag 13.00-15.30 og 1900-2300. Stengt på søndager

www.restaurantelafarola.es

Old Swiss House

Old Swiss house Restaurant Old Swiss House er bygget som en autentisk sveitservilla. De serverer mange tradisjonelle sveitsiske retter men også internasjonale retter. Hvis du liker fondue eller ostefondue så er dette stedet å gå. De har også en helt fantastisk Chateubriand og nydelige rösti-poteter. På sommeren kan du nyte grillet fisk eller kjøtt og om høsten er det egen vilt-meny. Restaurant Old Swiss House har blitt anbefalt av Michelin-guiden.

Stemningen inne på Swiss House er meget rolig og behagelig. En del av opplevelsen på Swiss House er å bli tatt godt vare på som en meget spesiell gjest.

Calle Marina Nacional 26
Tlf: 952 472 606
Åpningstider: 13:00-15:30 og 18:30-23:00. Tirsdager stengt

www.oldswisshouse.com

Les mer om Fuengirola

Her har vi samlet noen nyttige artikler med informasjon om Fuengirola

Vis Restauranter i Fuengirola i et større kart

Oktober i Fuengirola

Fra Feria de Pueblos

Ny tiger i Fuengirola Zoo

Les mer om Fuengirola

Restauranter

Restauranter i Fuengirola

 Restauranter i FuengirolaFuengirola er en liten ferieby med 60.000 innbyggere og mellom 200.000 og 400.000 turister. Fuengirola ligger midt mellom Malaga og Marbella. Med bil tar det ca 30 minutter fra Malaga eller fra Marbella. Byen passer for alle som liker seg i sol og varme. Fuengirola har en av de peneste og lengste strendene på hele solkysten. Skulle det bli trangt om plassen på stranda i August, kan man alltid stikke til bydelen Caravajal og slumre i en behagelig hengekøye eller Torreblanca der det er litt bedre plass. Fuengirola er vokst helt sammen med byen Mijas Costa som omgir Fuengirola.

Ledig annonseplass for restauranter i Fuengirola. Kontakt oss for mer informasjon.

I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2018 Megafon