Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Restauranter i Calahonda

Calahonda har et yrende restaurantliv med restauranter i alle prisklasser og kvaliteter. Det finnes restauranter i Calahonda i kjøpesenteret c.c. El zoco, og også i the Strip. I tillegg er det mange restauranter i Calahonda i Avenida de Espana som går ned mot den store rundkjøringen.

Gode restauranter i Calahonda

På grunn av det store utvalget kan det være vanskelig å finne gode restauranter i Calahonda. Et godt tips er å se etter hvor spanjolene går. Vær oppmerksom på at spanske familier vanligvis ikke går ut og spiser før kl 2100 på kvelden.

Vi har plukket ut et knippe gode restauranter i Calahonda som du kan nyte enten du bor her fast eller bare er på ferie i Calahonda.

Restaurant Da Vinci Italiano

Restaurant i Calahonda Er du ute etter en genuin, italiensk restaurant i Calahonda, skal du besøke denne restauranten. Restauranten på nedsiden av motorveien i Urbanizacion Dona Lola i flotte lokaler. Pizzaen her er supergod og er stekt i ordentlig vedfyrt pizzaovn.De har også nydelig pasta og prisene er faktisk veldig hyggelige. Hvis du liker ekte italensk mat så er dette restauranten for deg. Drives av et hyggelig ektepar.

Urbanizacion Dona Lola, 21
Tlf: 952 934 667
Åpningstider:

www.restaurante-davinci.com

Restaurant La Mandragora

Denne restauranten ligger i en liten patio i C.C. El Zoco og er litt dyrere enn gjennomsnittlige restauranter i Calahonda, men det er den absolutt verdt. Menyen er også annerledes enn alt det andre som du finner på Costa del sol. De serverer middelhavsmat og østeuropeisk mat. Prøv for eksempel Goulashen her og vi lover at du ikke blir skuffet. Ellers kan vi også anbefale menu de degustacion.

Calle de los Adarves
Tlf: 952 930 440
Åpningstider: 11:30 - 00:30

lamandragora.es

Les mer om Calahonda

Restauranter

Restauranter i Calahonda
 

Severdigheter

Severdigheter i Calahonda
 

Hotell

Hotell i Calahonda
 

Bolig til salgs

Boliger til salgs i Calahonda

Shopping

Shopping i Calahonda
 

Leiebil

Leiebil i Calahonda
 

Bolig til leie

Bolig til leie i Calahonda
 


Restauranter i CalahondaCalahonda er en del av Mijas Costa og ligger mellom Malaga og Marbella på Costa del Sol. Calahonda er et rolig boligområde med mange fine boliger. Mange av boligene i Calahonda er omgitt av flotte hager og du kommer litt unna den byfølelsen som store deler av Costa del Sol ellers kan gi. Mange har valgt å bo her fordi det ligger nært Marbella, og den norske skolen på Costa del Sol og Malaga flyplass.

Calahonda har den lengste stranden på Costa del Sol. Stranden er 4,5 km lang og 25 meter bred. Her finnes det masse strender og du kan leie solsenger, men Stranden i Calahonda har også rolige områder der det ikke er så mange mennesker.

Ledig annonseplass for restauranter i Calahonda. Kontakt oss for mer informasjon.


I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2020 Megafon