Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Restauranter i Benalmádena

Benalmádena har et yrende restaurantliv med restauranter i alle prisklasser og kvaliteter. Det finnes restauranter i Benalmádena langs hele strandpromenaden, og også i havneområdet. I tillegg er det mange restauranter i Benalmádena Pueblo og i Arroyo de la Miel.

Gode restauranter i Benalmádena

På grunn av det store utvalget av restauranter kan det være vanskelig å finne gode restauranter i Benalmádena. Et godt tips er å se etter hvor spanjolene går. Vær oppmerksom på at spanske familier vanligvis ikke går på restaurant før kl 2100 på kvelden.

Vi har plukket ut et knippe gode restauranter i Benalmádena som du kan nyte enten du bor her fast eller bare er på ferie i Benalmádena.

Jacks American Brasserie

Restauranter i Benalmádena Store, saftige hamburgere, biff, ribs og fritert kylling. Alt det beste fra det amerikanske kjøkkenet får du servert her - i annen etasje med nydelig utsikt over Marinaen, Puerto Marina Benalmádena. Her er det meget familievennlig, og menyene uoppfordret tilgjengelig på engelsk. Det er Biff til far, salat til mor, og mange retter barna vet hva er. Og blant mange dessertvalg: deilige amerikanske brownies. For en vellykket middag for flere generasjoner kan du trygt bestille bord.

La dársena levante local C5-6, Puerto Marina
Tlf: 952 56 36 73
Åpningstider: 11:30 - 00:30

www.jacksamericanbrasserie.com

Taberna Tita Yoli

Restaurant i Benalmádena Er du ute etter en genuin, spansk smaksopplevelse, skal du unne deg et besøk her. Restauranten ligger gjemt i et trangt smug i Arroyo, med trebord og bare spanske spesialiteter, tapas, herlig krydrede kjøttgryter og sjømat på menyen. Smak deg gjerne igjennom hele menyen. Det koster nesten ingenting. Blide servitører hjelper deg tålmodig igjennom alternativene. På kjøkkenet finner du to eldre husmødre som vet hvordan rettene skal smake. Ikke hopp over den spanske spesialiteten Berenjenas, fritert aubergine med brun sirup. -Har du først opplevd Tita Yoli, kommer du til å velge restauranten flere ganger.

C/Agua, 8 - Arroyo de la Miel
Tlf: 636 837 514
Åpningstider:


Restaurant Wok Asiatico

"Spis så mye du vil" buffeter er sjelden bedre enn dette. Velg blant mange ferdig tilberedte kinesiske retter, eller plukk ingredienser til din egen wok eller grillporsjon. Nydelig utvalg av alle typer kjøtt, fisk og grønnsaker. Nydelige sauser og krydder etter eget valg. "Play it safe", eller spis froskelår og snegler. Her er det til og med fersk sushi og peking-and. Kaker is, ja til og med smågodt til stor lykke for barna. Når du ber om regningen, får du også ofte små gaver til barna og/eller fruktlikør.

Av de la Constitución, 35, Arroyo de la Miel
Tlf: 952 44 21 21
Åpningstider:

www.wokasiatico.net

Restaurant Rincon Asturiano

Dette er en litt finere restaurant, som ligger idyllisk til rett ved kirken i sentrum av Arroyo de la Miel. Menyen består av retter som er typiske i Astoriana, en provins nord i Spania, og vinkartet er velutviklet av vinkjennere. Her kan du forvente mye, for det får du. - Høy kvalitet og upåklagelig service i flotte lokaler. Torsdager arrangeres vinsmakerkvelder med tilhørende meny, for en fornuftig pris. Restauranten er åpen mandag til lørdag fra kl. 13.00 til 23.00, så her kan middagen nytes til "nordiske tider".

Plaza de la Iglesia, Locales 3 y 4
Tlf: 952 56 76 28
Åpningstider: Mandag til lørdag 13:00 - 23:00

www.rinconasturiano.com

Restaurant La Perla

Har du noen du vil imponere, eller leter du etter den perfekte kjøttmiddagen? Da er det La Perla du skal besøke. Her brukes kun utsøkte råvarer og det serveres store porsjoner. Spesielt anbefales helstekt indrefilet av okse, "Chateaubriand", eller husets lammelår "Pierna de cordero". Rettene er kunstferdig dandert, og smakene er velkomponerte. Prisene er høyere enn mange andre steder, men det er også kvalitetsopplevelsen. Restauranten er romslig, men nesten alltid full, så her må du bestille bord!

C/ ibiza 12 - Benalmádena Pueblo
Tlf: 952 56 81 66
Åpningstider:

www.restaurantelaperla.net


Vis Restauranter i Benalmadena i et større kart

Les mer om Benalmádena

Restauranter

Restauranter i Benalmádena
 

Severdigheter

Severdigheter i Benalmadena
 

Hotell

Hotell i Benalmádena
 

Bolig til salgs

Bolig til salgs i Benalmádena

Shopping

Shopping i Benalmádena
 

Leiebil

Leiebil i Benalmádena
 

Bolig til leie

Feriebolig i Benalmádena
 


Restauranter i BenalmádenaBenalmádena er ved første øyekast en typisk badeby. Stedet bærer litt preg av alle turistene som har utfoldet seg her i en årrekke og det er tett i tett med hoteller og bassenger. Ved nærmere ettersyn vil du likevel finne at området også har mye annet flott å tilby. Benalmádena er egentlig et område sammensatt av tre hovedsentrum: Benalmádena Costa, Benalmádena Pueblo og tettstedet Arroyo de la Miel, som hver for seg har mye forskjellig å tilby.

Ledig annonseplass for restauranter i Benalmádena. Kontakt oss for mer informasjon.


I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2020 Megafon