Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
Madrid   Barcelona

Reise til Spania

Spania har de siste årene seilt opp som verdens mest besøkte reisemål. Den utrygge situasjonen i Egypt, Tyrkia og mange andre destinasjoner rundt Middelhavet har gjort at Spania har blitt mer og mer populært blant både nordmenn og andre nord-europeere.

Gran Canaria og Tenerife tiltrekker seg fortsatt millioner av turister hvert år og du er nesten garantert fint vær uansett når på året du reiser.

Hvis du foretrekker å leie et hus eller en leilighet i stedet for å bo på et hotell, så kan kanskje feriebyene Fuengirola, Torremolinos, Albir eller Torrevieja være noe for deg

Ferie uten strand

Foruten de utallige strendene som finnes på Costa del Sol, Costa Blanca, Kanariøyene og Mallorca så er det mange andre spennende steder å reise til i Spania. Her er Megafons egen uoffisielle liste over de ti viktigste reisemålene i Spania som ikke nødvendigvis har med strender å gjøre:

Transport i Spania

Spania har et av de best utbygde hurtigtognettene i hele verden. Skal du for eksempel reise fra Madrid til Malaga, så går det fortere å ta toget enn flyet hvis du tar innsjekking, sikkerhetskontroll og taxi fra flyplassen inn til sentrum med i betraktning. Hurtigtogene stopper midt i sentrum av din reisedestinasjon og kjører i en svimlende hastighet av 300 km/t. Bussnettet er også godt utbygd, selv om lokalbussene ikke er de mest punktlige i verden.

Hos rentalcars.com kan du enkelt søke etter de billigste leiebilene i Spania. www.rentalcars.com

 

 

Bryllup i Spania

Skal du gifte deg bør du absolutt vurdere å legge bryllupet til Spania. En av fordelene er at du sannsynligvis får godt vær til bryllupet.
Les mer... Bryllup i Spania

Leiebil i Spania

Det finnes mange plasser du kan se etter leiebil når du skal reise til spania. Se vår guide med tips og råd om leiebil på din reise i Spania.
Les mer... Leiebil i Spania

Bolig til leie

Mange foretrekker å leie en bolig fremfor å bo på hotell når de skal på ferie til Spania. En av fordelene er selvsagt tilgang på eget kjøkken.
Les mer... Bolig i Spania


Costa Blanca

Oktober i Fuengirola

Barcelona

Nikki Beach Marbella

Aqualand Torremolinos

Gran Canaria

Mallorca

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2020 Megafon