Megafon Instagram

Vandringer i Marbella starter

Festivalen «Vandringer i Marbella» som varer fra 9. til 12 oktober arrangeres nå for fjerde gang. Målet er å få vandrere fra hele verden til å samles og oppleve de ukjente sidene ved Marbella.

marbella vandringer

Foto: wikipedia

Startpunkt for vandringene er Terrazas del Puerto Deportivo (Havnen i Marbella) kl 09.00 hver dag og det er også her vandringene avsluttes. Man kan velge mellom å gå ruter på 20 eller 30 kilometer og i år er det også en egen barnerute som man kan gå lørdag og søndag den 11. eller 12. oktober.

Deltakerene får stoppepauser underveis og det er satt opp masse vannstasjoner der man kan slukke tørsten.  I den gamle bydelen i Marbella er det diverse musikk og kulturoppvisninger i løpet av disse dagene. Prisen for å delta er 50€ for alle dagene eller man kan betale 12,5€ for enkeltddager. Overskuddet fra dette arrangementet går til de ideelle organisasjonene Arboretum, Triple A og Menudos Corazones.

Vandrere fra alle nasjonaliteter og alle aldre er velkommen til å delta og får man utdelt medalje. På vandringenes sist dag vil vandrerne bli hyllet av flere hundre tilskuere og støttespiller fra hele Costa del Sol

Facebook Comments