Megafon Instagram

Tre personer reddet av badevakt

På tirsdag ettermiddag ble 3 personer, deriblant en nordmann, reddet opp av vannet i Torremolinos mens det røde flagget var heist.

Torremolinos

Episoden oppstod på grunn av sterke strømmer i vannet på El Saltillo stranden i Torremolinos. Situasjonen for de tre som befant seg i vannet ble vurdert som farlig og det ble bestemt at man skulle hente opp de 3 badende.

Etter å ha reddet opp en fransk badegjest, hadde situasjonen forverret seg for de to andre, en spanjol og en nordmann, som begynte å få problemer i vannet. De to var nær ved å drukne og etter at de hadde blitt reddet opp av vannet, ble de fraktet bort i ambulanse og sendt til helsesjekk.

Hvert år oppstår det farlige situasjoner fordi badende ikke respekterer flaggene. Rødt flagg betyr at det er forbudt å bade og at det er forbundet med fare å begi seg ut i vannet. Dette kan være på grunn av høye bølger, understrømmer i vannet eller på grunn av maneter. Gult flagg betyr fare og at man må utvise forsiktighet i vannet. Grønt flagg betyr at det er trygt å bade.

Facebook Comments