Megafon Instagram

Dødsulykke i fornøyelsesparken Terra Mitica i Benidorm

En 18 år gammel gutt ble kastet ut av berg-og-dalbanen i Benidorm og døde senere på sykehuset av de store skadene. Ulykken skjedde i Fornøyelsesparken Terra Mitica i Benidorm. Parken var full av voksne og barn da ulykken inntraff. Det er helt tragisk og sjokkerte turister var vitne til ulykken, da de så at en 18 år gammel islandsk gutt ble kastet ut av karusellen i stor fart. Mange av barna og de besøkende som var vitne til det som skjedde i parken begynte å skrike da de oppdaget hva som skjedde. En norsk familiefar med sin sønn på 16 år var vitner til ulykken og de fortalte at de kun minutter tidligere hadde sittet i den samme karusellen, de var på vei tilbake til den fra en liten pause da de oppdaget ulykken og det som hadde skjedd. En annen norsk familie hadde observert noe rødt som ble kastet ut av en av vognene og ned i bakken. I følge spanske medier var det en feil på selen som gjorde at den nå avdøde mannen ble kastet i bakken. Den 18 år gamle gutten var opprinnelig fra Island og døde desverre senere av skadene på sykehus.

INFERNO: Berg-og-dalbanen som heter Inferno, er av typen ZacSpin. Den er 25 meter høy og beveger seg i 60 km/t mens vognene passasjerene sitter i spinner rundt med en kraft på 3 G.

berg-ogdalbane

Bilde er hentet fra hjemmesiden til fornøyelsesparken.

I følge El Mundo har politiet startet etterforskning av ulykken og forseglet attraksjonen der ulykken skjedde. Ifølge norske turister TV 2 snakket med, ble ikke parken umiddelbart stengt etter ulykken, men mange valgte likevel å forlate den før planlagt. Vitner som har besøkt attraksjonen i flere år mener at parken er dårlig vedlikeholdt.

(kilde:El Mundo/TV2)

Facebook Comments