Megafon Instagram

Togstreik på Fredag

Det spanske togselskapet Renfe har annonsert en streik på fredag, som vil påvirke lokaltog og langdistansetog over hele landet.

Kysttoget mellom Fuengirola og Málaga

Streiken som er annonsert av fagforeningen CGT, vil finne sted fredag ​​28. juli fra kl. 00.00 til 23.00, men det vil opprettholdes en minimums-service som sikrer mobilitet for reisende.

Lokale tog, Cercanias

For lokaltog og pendeltog, som for eksempel kysttoget mellom Málaga og Fuengirola, vil det være en minimumstjeneste på 75% i rushtiden og en minimumstjeneste på 50% under resten av dagen. Hvis du skal reise med Cercanias på fredag, bør du kanskje vurdere en alternativ transportmåte hvis du har dårlig tid.

Langdistansetog og AVE

For middelsdistansetog vil det være en minimumstjeneste på 65%, mens for langdistansetog og høyhastighetstog vil det være en minimumstjeneste på 77%. Til sammen 274 middels- og langdistansetog har blitt kansellert på fredag.

Hvis toget ditt har blitt kansellert

Hvis toget ditt har blitt kansellert, vil Renfe tilby deg å reise med et annet tog innenfor samme tidsperiode, dersom det er mulig. Du kan også endre datoen for din reise eller avbestille billetten. Kundeservice og billettkontorer vil fungere som vanlig.

ave-sevilla

Ave-tog i Sevilla. Foto: Iantomferry (Wikipedia).

Facebook Comments