Megafon Instagram

Tog og bussnyheter for påsken

Det blir ekstra avganger på lokaltoget mellom Fuengirola og Malaga og flere avganger på buss og T-bane i løpet av påskeuken.

Rutekart. Klikk for å forstørre.

Rutekart. Klikk for å forstørre.

Påskeuken eller Semana Santa som det heter på spansk, er et av årets høydepunkter, spesielt i storbyene Sevilla og Málaga. Den store prosesjone som pågår praktisk talt hele uken tiltrekker seg mange skuelystne.

Trafikken på toglinjen mellom Fuengirola og Malaga (Cercanía linje C1) får flere avganger mellom 20. og 27. mars. Togene går nesten kontinuerlig over natten på torsdag og natt til fredag, med unntak av mellom klokken 03:30 til 05:30. Dette er fordi mange av prosesjonene på disse dagene går sent på kvelden og selv midt på natten. I Malaga er det også ekstra turer på offentlige busser og metro. Det vil også bli økt trafikk på toglinjen Malaga – Alora (Cercanía linje C-2) under Påskeuken.

Togstasjonen i Los Boliches har også åpnet nå og vil holdes åpen under hele påskeuken. Deretter stenges den midlertidig for å få på plass de siste godkjennelsene for den nye heisen som har blitt montert.

Facebook Comments