Megafon Instagram

Tenåring ble inspirert av dataspill – drepte sin far

Den yngste fangen i fengselet i Palma Mallora er Andreu Coll Tour. En 18-åring som innrømmet å ha drept sin far og hevdet at han at han ble inspirert av voldelige dataspill.

Det var i juni i år at Andreu, sammen med sin partner, Francisco Abas, 20, ble arrestert på Mallorca. Paret hadde møttes på et nettforum for spillere og bestemte seg for å tilbringe ferien sammen. Noe gikk galt under besøket hos sin far, og i skogen fant man farens Land Rover og den ille tilredte kroppen. Guttene hadde tatt bort klokken og smykkene hans, slik at det skulle se ut som et ran, men mistankene ble raskt rettet mot sønnen.

Selv om guttene hadde tilbrakt natten med å rydde bort alle bevis, fant politiet spor av farens blod i leiligheten hvor han ble myrdet. Kroppen hadde vært 40 slag forårsaket av ulike våpen og i blodet ble det funnet spor av sovetabletter. Ett av de våpnene som ble brukt i drapet hadde sønnen selv laget flere uker før drapet, og han hevder at han ble inspirert av de middelaldersvåpnene som brukes i ulike videospill han pleier å spille.

Ifølge politiet hadde guttene spilt Call of Duty, Dead Rising og Infamous 2, intensivt i flere dager før drapet. Motivet må ha vært kjærlighet mellom de to guttene. Partneren erkjenner å ha vært delaktig og hevder det var den eneste måten for dem å få faren til å la dem være i fred.

Facebook Comments