Megafon Instagram

Statister søkes til The Bourne Legacy

Har du en drøm om å bli sett i den neste Bourne filmen? Den neste Bourne-filmen i serien skal nemlig spilles inn i Tenerife i september og Surfilm søker 800 statister på øya.

Filmplakat fra The Bourne Ultimatum. Foto: Wikimedia Commons

Filmplakat fra The Bourne Ultimatum. Foto: Wikimedia Commons

Santa Cruz de Tenerife skal skapes om til Aten under innspillingen og nå søkes det etter menn og kvinner i alderen 16 til 75 år. Dersom du har NIE-nummer i spania og befinner deg på Tenerife så har du nå sjansen. Castingen foregår på tirsdag og onsdag i neste uke og selve innspillingen foregår i september. Det kreves at man er tilgjengelig på tenerife i slutten av august, hele september og i begynnelsen av oktober. Spesielt søkes det etter grekere som er bosatt på øya.

Videre søkes det etter dataeksperter, boksere og kampsportsutøvere. Også de som har førerkort i klasse A eller A2 oppfordres til å kontakte produksjonsselskapet. De som faller under disse kategoriene må sende en email til info@castingcanarias.com

For å melde seg som statist kan man enten registrere seg online via dette skjemaet eller man kan stille opp på audition den 28. eller 29. juli på Auditorio de Tenerife Adán Martín mellom kl 10 og 18For å få lov til å jobbe som statist må man ha NIE-nummer slik at arbeidskontrakt kan skrives. Dersom man ikke har NIE nummer for øyeblikket kan man la feltet for NIE-nummer være blankt når man søker og skaffe seg NIE nummer før selve innspillingen begynner.

Over 5.000 personer har allerede meldt seg som interesserte statister. Matt Damon skal spille hovedrollen i den neste Bourne-filmen og kommer til å befinne seg på Tenerife i september sammen med andre filmstjerner pluss 600 andre fra produksjonsselskapet. Surfilm, som har bidratt i en rekke store hollywodproduksjoner som «Wrath of the Titans», «Fast & Furios» og «In the heart of the Sea», har også en egen facebook-side der du kan lese mer om castingen.

Som en kuriositet kan nevnes at akkurat nå spilles 6 sesong av Game of Thrones inn på Tenerife.

Facebook Comments