Megafon Instagram

Spansk taxfree billigst

Taxfreebutikkene på spanske flyplasser er de billigste i Europa. De er 13,9% lavere i pris enn gjennomsnittet av de internasjonale flyplassene.

tax-free-madridDet er Europa Press som melder dette med henvisning til en undersøkelse Scyscanner har gjort. De har sammenlignet prisene på alkohol, tobakk, parfyme og godteri. Forskjellene i pris av tobakksvarer kan være opp til 58,6% og for alkohol, kan det skille opp til 48,9%.

Den aller billigste butikken i undersøkelsen var på Lanzaroteflyplassen på Kanariøyene. Der koster en kartong sigaretter i gjennomsnitt 29 euro, mens i Paris koster det 70 Euro. Charles de Gaulle-flyplassen i Paris, er dessuten klart dyreste i undersøkelsen, hvor prisene er i gjennomsnitt 30% høyere enn på spanske flyplasser.

Hvis vi ser på prisen på en flaske Martini Bianco, så koster det 7,70 Euro i Berlin og dobbelt så mye i Dublin. Hvis vi ser på godteri, det koster en Toblerone 6,95 Euro på Lanzarote og Dublin, mens det koster 16,31 Euro i New York og 12,50 Euro i Roma.

Når det gjelder parfymer så er de spanske flyplassene klart de billigste. For eksempel koster en flaske My Burberry 79.95 Euro i Spania, mens prisen for den samme flasken i Genève er 114,45 Euro.

tax-free-istanbul