Megafon Instagram

Spanias beste butikkvin

Vineksperter har vurdert 981 forskjellige viner som er tilgjengelig i vanlige butikker og kåret den beste. Vinneren er rødvinen Vega del Geva som kommer fra Álora.

Vega del Geva fra Bodegas Perez Hidalgo

Vinguiden har blitt publisert av vineksperten Joan C. Martín i magasinet «Supervinos 2017«. Av de 981 vinene som har blitt testet, har 200 blitt omtalt i vinguiden. Vinene finnes i 15 ulike supermarkedkjeder. Vinguiden beskriver ikke bare vinene på den tradisjonelle måten, men også sammenhengen mellom pris og kvalitet.

Vinnervinen Vega del Geva Crianza produseres av Bodegas Perez Hidalgo. Veiledende pris for vinen er 8,85 euro  og det selges 30.000 flasker per år. Vinguiden beskriver vinen med en intens kirsebær/rubinrød farge og med et vidt spekter av smaker av ville bær som bjørnebær og bringebær. I guiden beskrives vinen som «en uforglemmelig og nesten perfekt vin fra sierra de Málaga». Vinen fikk maksimalt antall poeng i bedømmelsen, noe som ikke har skjedd på tre år. Vinnervinen kan kjøpes i supermarkedene til El Corte Inglés.

Vinguiden «Supervinos 2017» kan blant annet kjøpes på Amazon.

Vega del Geva fra Bodegas Perez Hidalgo.

Vega del Geva fra Bodegas Perez Hidalgo.

Facebook Comments