Megafon Instagram

Spania rundt starter

Vuelta a España – Spania rundt som er et av verdens største sykkelritt har i år fire etapper i Málaga-provinsen, et som kan anses som spesielt spektakulært.

vuelta_espana_logo_2015Løpet starter fra Puerto Banus (Marbella) 22. august med en tempoetappe. De neste tre dagene, vil arrangementet foregå i Málaga, Marbella, Estepona, Mijas, Torremolinos, Mijas, Alhaurin de la Torre, Antequera, Alora, Ardales og Valle de Abdalajis.

Den andre etappen, søndag den 23 August er den som kan ha størst interesse for tilskuerne. Etappen starter i Alhaurin del la Torre og avsluttes på den spektakulære Caminito del Rey mellom byene Ardales og Alora.

vuelta-a-espana-cyklisterMalaga vil være vert for den tredje etappen med målgang i Mijas og den fjerde etappen starter i Estepona med målgang i Vejer de la Frontera (Cádiz).

Etter det fjerde etapperittet fortsettes gjennom Andalusia med Sevilla, Cordoba, Jaen og Granada. Deretter går løpet videre til Murcia, Valencia, Alicante og Castellon før det blir en rokade til Andorra. Videre til Zaragoza, Vitoria og Burgos med den endelige tradisjonell avslutningen i Madrid 13 september 2015.

2 etappe i Caminito del Rey
Etappen starter i Alhaurin de la Torre kl. 13:28 og ventes å komme til mål i Caminito del Rey omtrent fire timer senere. I lys av den forventede publikumsinteressen så dobler Renfe togtilbudet mellom Malaga og El Chorro på søndag den 23. August. Det vil være 10 tog, fire av dem er pendeltog C-2 (Málaga-Álora) som utvides til El Chorro.

For de som kommer med tog C-1 linje (Malaga-Fuengirola), kan du bytte til C-2 enklest ved Victoria Kent, men det er også mulig å endre på sentralstasjonen, Málaga María Zambrano.

vuelta-trenes

 

Facebook Comments