Megafon Instagram

Spania Rundt 2015

Vuelta a España – Spania rundt som er et av de største sykkelløpene i verden starter i Puerto Banús, Marbella neste år.

vuelta_espana_logo_2015Og ikke bare det, Costa del Sol og de nærliggende innlandet vil få en stor del av kaken. La Vuelta 2015 vil dekke minst 11 kommuner i Málaga-provinsen; Malaga, Marbella, Mijas, Estepona, Torremolinos, Marbella, Alhaurin de la Torre, Antequera, Alora, Ardales og Valle de Abdalajis.

Så de som er interessert i sykkelløp bør allerede nå begynne å planlegge ferien for neste år. På hotels.com kan du enkelt sammenligne hotellpriser i hele spania og booke online: www.hotels.com

Alle detaljer er ikke helt klare ennå, men den offisielle presentasjonen av løpet finner sted før den 10 januar 2015 i Torremolinos. Men dette er det vi forløpig vet:

Løpet starter fra Puerto Banus (Marbella) 22 august med en tempoetappe. De neste tre dagene av arrangementet vil finne sted i de ovennevnte kommuner. Den andre fasen kommer til å starte i Alhaurin del la Torre og avsluttes på den spektakulære Caminito del Rey mellom byene Ardales og Álora. Málaga vil være vertskap for den tredje fasen med målgang i Mijas og den fjerde etappen starter i Estepona med (sannsynlig, men ikke bekreftet) mål i Vejer de la Frontera (Cádiz).

Etter det fjerde etapperittet fortsetter løpet gjennom Andalusia gjennom Sevilla, Cordoba, Jaen og Granada. Så går det til Murcia, Valencia, Alicante og Castellon før det blir en rokade til Andorra. I tillegg til Zaragoza, Vitoria og Burgos endelig tradisjonell finish i Madrid av 13. september 2015.

Et av de mest interessante stedene for tilskuere må være Caminito del Rey. For de som ønsker å vite mer om plasseringen, finnes det en tidligere artikkel om dette her…

Vuelta a España 2013 Madrid

Et bilde fra avslutningsetappen av Vuelta a España i Madrid 2013. Foto: Wikipedia.

Megafon kommer tilbake med mer informasjon om Vuelta a España i januar.

Facebook Comments