Megafon Instagram

Semipermanent make up og Vippeforlengelse hos Beauty Elite

Mange nordmenn reiser til Spania kun for å få utført skjønnhetsbehandlinger fordi prisene er lavere. Endel skjønnhetsbehandlinger har et stort potensiale for å forbedre utseende vårt. Som for eksempel Semi-permanent Makeup og Vippe-extension. Beauty Elite er en etablert skjønnhetssalong i sentrum av Alfas del Pi og de er spesialister innen Semi-Permanent makeup og Øyenvippeforlengelse. Straks vi kommer på innsiden av døren blir vi møtt av innehaver William Palmer, en varm og vennlig person med stor lidenskap for sin virksomhet. Palmer driver Beauty Elite sammen med sin kone Susan og datteren Lauren. Forretningen har en spennende meny innen skjønnhetsprogrammer og pleie. Spesielt anerkjente er de for sine førsteklasses behandlinger innen Semi-permanent Makeup og Øyevippe-forlengelser. De utdanner også andre i bransjen innen dette feltet. Med over 15 års erfaring og et godt renome, kan de tilby en unik og ettertraktet kompetanse innen Semi-permanent Makeup og Vippe-extension. Individualitet og personlig service.

Kunne du tenke deg en forfriskende ansiktsbehandling eller en fornyelse av huden? Da er dette stedet å avlegge et besøk. Salongen har gode behandlinger med alt fra avanserte anti-rynkeprogram og ansiktsløft uten kirurg, til helt enkeltstående velværebehandlinger og facials for å friske opp huden. På menyen står også Hairextensions, Aromaterapi, Manecure, Pedicure og negldesign. Alt med høy kvalitet og service i en lun og beroligende atmosfære. – Behandlingene vi utfører er anerkjente og gir synlige resultater, sier Palmer. – Vi kombinerer det beste fra flere metoder i samme behandling for å få et strålende og synlig resultat som varer. Skjønnhetsalongen kombinerer ulike behandlinger for beste resultat, det kan være dermal fillers + red light (mesolift) i kombinasjon med microdermabration. Denne type behandlinger er ganske kostbare å få utført i Norge. Den høye kvaliteten og de overkommelige prisene gjør at kunder faktisk flyr inn ene og alene for å få spesialbehandlinger utført her i Spania.

 

Avslappende og revitaliserende Tibetansk Massasje

Salongen tilbyr Tibetansk massasje som er avslappende og frigjør energi. Palmer forteller med engasjement hva de kan utrette og hjelpe deg med. Behandlingen gir god effekt og er fornyende. Acupressure benyttes på fjorten hoved meridianer for å balansere elementene i kroppen, påvirke indre organer og øke blodsirkulasjonen i kroppen. I tillegg kan man oppnå en frigjøring av energier og blokkeringer i kroppen- Ikke minst bli kvitt mentalt stress, hodepine og smerter. Eksperter på Øyevippeforlengelse Datteren Lauren er ekspert på øyevippforlengelse. Lauren har fulgt i sine foreldres fotspor og vil på sikt overta ansvaret for virksomheten.

budda crop 2Filosofien i virksomheten er å ha god tid til hver pasient. Susan og Lauren booker derfor kun noen få behandlinger hver dag for å sikre størst mulig kvalitet og omsorg for kundene. Tjenestene er lagt opp til å være avslappende og gi størst mulig grad av velvære.

– Vi er svært opptatt av kundenes individuelle behov og leverer den høyeste kvalitet på behandlinger nettopp for å være unik overfor personen selv sier Palmer som avslutningsvis legger til at – kundene våre skal alltid forlate salongen med et smil om munnen og inneha en god følelse! Det er ett av våre viktigste hovedmål. Du er i trygge hender hos Beauty Elite.

Ta kontakt for å få en time: 96 688 16 46 Adresse: Calle Pais Valencia 4, Local 2, Alfas del Pi

Facebook Comments