Megafon Instagram

Sierra Nevada åpner

Alle forbinder kanskje ikke Spania med skisport, men Spania har mange flotte skisteder. Ett av de beste er Sierra Nevada og åpningen for 2015/2016 sesongen er lørdag 28. november.

sierranevada-2015-bakkeSierra Nevada

Sierra Nevada Ski Resort, med samme navn som fjellkjeden, ligger i Andalusia i Sør-Spania med Granada som nærmeste by. Her er et tjuetalls fjelltopper over 3000 m. Den høyeste toppen Mulhacén måler 3482 meter og er det høyeste fjellet på den iberiske halvøy. Selve skistedet Pradollano ligger sørvendt på ca 2.100 meters høyde, beskyttet av fjellkjedens nest høyeste topp Veleta (3.395 m.)

Det er også Europas sørligste skianlegg, bare 27 km fra Granada. Det er heller ikke veldig langt fra kysten opp til skisportstedet, fra Motril på Costa Tropical er det mindre enn 100 km og fra Malaga på Costa del Sol er det ca 160 km.

sierranevada-2015-kanonÅpningstilbud

Åpningshelgen de har noen spesialtilbud og de varer til 2. desember 2015: 

Heiskort: voksne 20€, ungdom 18€ og barn 16€. Dessuten gratis parkering (gjelder også i  parkeringshuset).

Alle bildene er klikkbare og fra dette året. Bildene eies av Cetursa Sierra Nevada SA

Alle bildene er klikkbare og fra dette året. Bildene eies av Cetursa Sierra Nevada SA

Snø, heiser og priser

Hvordan det ser ut med snø, heiser og løyper kan enkelt sjekkes på feriestedets nettside, der det også er en rekke web-kameraer: sierranevada.es der kan du også bestille overnatting og se hva som heiskort koster mm.

Facebook Comments