Megafon Instagram

Salg på togbilletter

I løpet av januar og februar lanserer den Spanske jernbanen 1,3 millioner billetter med opp til 70 prosent rabatt på AVE høyhastighetstog og fjerntog.

ave-sevilla

Ave-tog i Sevilla. Foto: Iantomferry (Wikipedia).

Det er RENFE, den spanske varianten av NSB, som lanserer en kampanjen som varer frem til 29. februar 2016. Rabattene på høyhastighetstogene og andre langdistansetog er 50, 60 og 70 prosent av den opprinnelige prisen.

Kampanjen heter «De rebajas en Tren» og priseksempler finnes nedenfor.

Reiser mellom Madrid og Barcelona starter på 32 Euro. Madrid til Sevilla koster fra 23 Euro. Madrid til Valencia og Alicante vil koste 20 euro. Madrid til Lisboa koster bare 24 euro. En tur til Cordoba, Sevilla og Malaga fra Barcelona koster 35 Euro. En tur til Baskerland (Bilbao og San Sebastian) fra Madrid kommer på 19,60 Euro.

Det er selvsagt ikke bare fra de store byene som Madrid og Barcelona at man kan reise billig, dette gjelder for hele landet. Den enkleste måten å sjekke priser og gjøre bestillinger er via Renfes nettside www.renfe.com, men du kan selvfølgelig også kjøpe billetter på noen bemannet stasjon når som helst. Dette tilbudet fra Renfe er tilgjengelig her.

renfe-rabatt-70

Facebook Comments