Megafon Instagram

Salg av boliger i Spania

Det spanske finans- og omstruktureringsselskapet Sareb har startet en ny runde med salg av 2,337 boliger langs hele den spanske kysten.

Torrevieja. Her finnes et studio for 32.100€

Torrevieja. Her finnes et studio for 32.100€

Boligene er i alle størrelser og alle prisklasser, fra et studio i Torrevieja for 32.100 Eeuro til et hus i Mallorca for 866.000 euro. Boligene er fordelt på ni autonome regioner, men halvparten av alle finnes i Valencia-regionen.

Salgene skjer gjennom eiendomsmeglerne Altamira Asset Management, Haya Eiendom, Servihabitat og Solvia. Det er andre gang at Sareb utfører et slikt salg, og kampanjen går under navnet Tu Casa a toda costa.

Om Sareb

Sareb står for Sociedad de Gestion de Activos procedentes de la Reestructuración Bancaria – Selskap for forvaltningen av midler som kommer fra restrukturering av banksystemet. Selskapets er statlig og ble grunnlagt i 2012 og var et krav fra EU for at den skrantende spanske banksektoren skulle få en støtte på inntil 100 milliarder euro. Selskapets mål er å restrukturere skrantende banker ved blant annet håndtering og avhending av kriserammede bankers eiendommer. Sareb er ment å eksistere i 15 år og i løpet av denne tiden er de forventet å få en gevinst på 15%.

sareb-kart

Tallene viser antall boliger i de ulike regionene.