Megafon Instagram

Ryanair kunngjør liste over alle kansellerte flyvninger

I løpet av i dag mandag 18. september eller tirsdag 19. september kommer Ryanair til å publisere en liste over alle kansellerte flyvninger.

Skjermdump fra Ryanairs Facebook-side Klikk for større bilde.

Ifølge et svar som står å lese på Ryanair sin egen Facebook-side, planlegger de å publisere en komplett liste over alle flyreiser som skal kanselleres frem til og med 31. oktober. Listen vil bli publisert enten i dag eller i morgen.

Det var sist fredag Ryanair kunngjorde at de kom til å kansellere mellom 40 og 50 flyvninger hver dag de neste 6 ukene, for å kunne gjennomføre en lovpålagt ferie for sine ansatte. Allerede fredag kveld fikk de første kundene en epost om at flyet deres var kansellert, enkelte med bare noen timers varsel.

Hittil har det kun vært en liste tilgjengelig for kansellerte avganger frem til onsdag 20. september. Sammen med denne listen står det følgende beskjed: «Flyet ditt vil gå som planlagt med mindre du mottar en e-post.» Dette har ikke roet ned kunder som skal ut å fly i løpet av de neste seks ukene, da de frykter at flyet deres vil bli kansellert med kort varsel. Nåværende liste er tilgjengelig her:
https://www.ryanair.com/ie/en/useful-info/help-centre/travel-updates/flight-cancellations7

Tusenvis av sinte kunder har luftet sin frustrasjon på Ryanairs Facebook-side og krevd at de umiddelbart publiserer en komplett liste over alle kansellerte flyvninger, men uten å få svar fra Ryanair. Men i ettermiddag begynte Ryanair å svare på noen av kommentarene på facebook-siden sin. Like før klokken 14 i dag kom det et svar på et spørsmål fra en av kundene som lyder slik:
«Hei, I løpet av i dag eller i morgen vil alle kansellerte flyvndinger frem til og med 31. Oktober bli publisert. Vi beklager ulempene.»

Bakgrunn: Ryanair kansellerer rundt 2000 flyvninger

Facebook Comments