Megafon Instagram

Royal Enfield nå i Spania

Royal Enfield er et av verdens eldste motorsykkelmerker. Det ble grunnlagt i 1893 i Storbritannia, lagt ned og ble gjenopplivet igjen i India.

Royal Enfield Continental GT 535

Royal Enfield Continental GT 535

Det indiske selskapet ble opprinnelig kalt Enfield India, men de kjøpte rettighetene til navnet Royal Enfield i 1999. De produserer fortsatt de klassiske modellene som i hovedsak er basert på 50-tallsteknologi. De har åpenbart gjennomgått noe modernisering og har nå moderne bremser, støtdempere og til og med elektronisk innsprøytning på de nyeste modellene.

Selskapet eksporterer for tiden motorsyklene sine til over 80 land og har nå også etablert seg i Frankrike og Spania. Deres spanske hovedkontor ligger i Madrid, men de har til dags dato, 26 forhandlere i Spania. Blant annet i Malaga, Alicante, Valencia, Barcelona, Mallorca og Gran Canaria.

Royal Enfield Bullet 500 Forest Green

Royal Enfield Bullet 500 Forest Green

Selskapet er i sterk vekst i Europa. I Frankrike hadde de en vekst på 60% i løpet av årets sju første måneder og i Spania økte de med 300% i samme periode. De har også ambisjoner om å ekspandere på andre områder. De har nå for første gang presentert en samling av motorsykkelklær og tilbehør kalt «Gear Collection».

Toppmodellen i Spania heter Continental GT 535 og er en ensylindret maskin i 535cc. Den veier 184 kg og har 21,4kw (29,1 hk) og prisen er lettvinte 5.199 € inklusive IVA. De billigste modellene er Bullet 500 Preto og Bullet 500 Forest Green. De er begge på 499cc og effekten er 20,3kw (28hk) og begge koster € 4.299 inklusive IVA. Alle modellene har elektronisk innsprøytning, elektronisk tenning, 5 trinns girkasser og moderne skivebremser.

Royal Enfield Bullet 500 Classic Battle Green

Royal Enfield Bullet 500 Classic Battle Green

Mer informasjon er tilgjengelig på nettstedet: Spania (spansk) og International (engelsk)

Facebook Comments