Megafon Instagram

Ronaldo fikk en leksjon

Real Madrids stjerne Cristiano Ronaldo fikk seg en reell leksjon i kunsten å sette frispark her om dagen. Det var treneren Zinedine Zidane som viste hvordan man gjør det.

zidane-ronaldoZidane gikk bort til Ronaldo mens han holdt på å trene frispark og spøkefullt tok han tok ballen og sa «se og lære hvordan du setter et frispark». Dette resulterte i et frisparkkonkurranse mellom de to, og resultatet var en utklassning seier for Zidane. De konkurrerte med 10 skudd hver og Zidane satte nesten alle, mens Ronaldo bare klarte to.

Den tidligere treneren Rafa Benítez prøvde også å forbedre frisparkene, men han klarte ikke å nå frem til spillerne. Ifølge troverdige kilder, ville Ronaldo før har blitt sint og fornærmet over å bli vist hvordan du slår frispark, men nå ble han imponert i stedet (Det ble trolig hele laget, for alle så på).

Zidane har som kanskje de fleste vet en lang og vellykket fotballkarriere bak seg før han har tatt på seg jobben å trene Real Madrid. Åpenbart har franskmannen fortsatt beholdt sin briljante teknikk og ballfølelsen fra gamle dager og han kommer tydeligvis godt overens med spillerne.

Ifølge det spanske nettstedet sportyou.es er det nå en harmoni i laget som ikke var der med den tidligere treneren.

Facebook Comments