Megafon Instagram

Rocker håret i Fuengirola

Fuengirolas skandinaviske frisørsalong Hair Rocks feirer nå ett år med brask og bram og med masse gode tilbud i løpet av de nærmeste ukene. Jentene i salongen begynner etterhvert å bli godt kjent for de fleste som oppholder seg i Fuengirola.

Ankan Landgren er den glade og trivelige skåningen som startet Hair Rocks for ett år siden. Hun har tidligere drevet sin egen frisørsalong i Sverige i 40 år, men de siste to årene har hun bodd i Fuengirola. «Mine spesialiteter er klipp, farging, fornyelser og makeover. Jeg er veldig flink til å se hva som passer til folk», forteller Ankan entusiastisk. «Jeg kommer alltid med ærlige tilbakemeldinger om hva som passer til en person og hva som ikke passer.»

Lena Karlsson, fra Trollhättan, har vært med i Salongen siden 5. oktober 2016 og begynner allerede å bli etterspurt blant kundene. «Jeg har vært på ferie til og fra i Fuengirola de siste to årene, så når jeg fikk muligheten til å jobbe her hos Hair Rocks kunne jeg ikke takke nei. Jeg er opprinnelig utdannet herrefrisør, men etterpå har jeg også utdannet meg som damefrisør. Foruten klipping, så elsker jeg å jobbe med farger og permanent.»

Vi er veldig synkroniserte forteller Ankan og klipper både menn og kvinner i alle aldre. I blant holder vi temakvelder oppe i den koselige loungen i andre etasje.

De gjør også hårforlengninger, men bruker mikroringer som kan brukes flere ganger. I salongen brukes kun profesjonelle produkter fra blant annet Schwarzkopf og Matrix.

Hair Rocks ligger ikke så langt fra togstasjonen i Fuengirola.

Følg med på Facebooksiden deres for mer info om jubileumstilbudene.

Facebook Comments