Megafon Instagram

Rockefestival i Torremolinos

Rockin Race Jamboree 2016 går av stabelen den 4. til 7. februar. Det er den 22. utgaven av denne populære festivalen der 30 band fra fem land deltar.

rockin-race-2016-flyerRockefestivalen spenner over mer enn bare rock. Det varierer fra 40-talls swing og rhythm & blues til 80-talls neorockability, men det hovedvekten legges på 50-tallet. Det kommer artister som Johny Tedesco, The Bellfuries fra Texas, det tyske storbandet Ray Collins mm.

NB. det har tidligere blitt sagt, og det står også på deres offisielle flyer at festivalen skal være på Palacio de Congresos, har dette blitt endret i siste øyeblikk til Auditorio Principe de Asturias. Auditoriet har en bedre scene og et stort dansegulv, barer, mat, parkering, garderobe, etc., og ligger på Torremolinos’ feriaplass.

Selv om hoveddelen av arrangementet finner sted på Auditorio Principe de Asturias, så er det også arrangement på fire andre steder: Hotel La Barracuda, Apartamentos Sol Timor Plaza de la Nogalera og The Fat Fajita. Hele programmet finner du her. (Inkludert adressene til alle steder)

Auditorio Principe de Asturias, C/ Pedro Navarro Bruna, s/n – Recinto Ferial.

Auditorio Principe de Asturias, C/ Pedro Navarro Bruna, s/n – Recinto Ferial.

Billettpriser

  • Hele festivalen € 70
  • Dagsbillett € 35
  • Onsdag 3 februar på Hotel La Barracuda – gratis

OBS: Det er ikke lenger mulig å kjøpe billetter på nettet. Billettkjøp kan bare gjøres på billettkontoret. Åpningstider for billettkassene finner du her. For de som ønsker å fly til festivalen, gir Iberia 15% rabatt på billetter. Den linken finnes her: www.iberia.com/ROCKINRACE/es/

Facebook Comments