Megafon Instagram

Restaurant med bare ett bord

Nå på fredag den 25. september åpner en ny gourmetrestaurant med et annerledes konsept: Den har bare ett bord, men bordet har plass til opp til 12 gjester.

fierro-bordRestauranten som heter Fierro er først og fremst en kveldsrestaurant, der middag serveres kl 21.00 om vinteren og kl 21.30 om sommeren. Det tilbys spesialmenyer på utvalgte kvelder hver uke.

Men de tilbyr også workshops, kurs og diverse andre aktiviteter. Du kan også leie hele restauranten for smaksprøver, privat lunsj og middager de fleste kvelder når restauranten er stengt.

fierro-kurs

Det arrangeres kurs på restauranten

Bestilling skjer via restaurantens nettside, hvor det er en kalender som du kan klikke på og da får man umiddelbart vite hva som tilbys på den dagen du er interessert i. I tillegg kan du se med en gang om det er noen ledige plasser.

Hvis du ønsker å bestille så betaler man et depositum direkte på websiden og den er på nåværende tidspunkt på 20 € / person. Selve menyen koster normalt 55€ per person, på åpningsdagen 60€, men da er alt inkludert.

 

 

Germán Carrizo och Carito Lourenço

Germán Carrizo och Carito Lourenço

Folkene bak restauranten er et par som opprinnelig er fra Argentina. Germán Carrizo er en kokk utdannet ved Escuela de hosteleria y Turismo de Mendoza, og har siden jobbet hovedsaklig i Spania. Carito Lourenço er spesialist i desserter og kaker, noe hun har holdt på med siden hun var 17 år gammel.

Gastronomien kan beskrives som middelhavsmat krydret med en stor porsjon personlig touch, et kjøkken som respekterer produktet og det er kun de beste råvarene blir brukt.

Fierro Restaurant ligger på Calle Doctor Serrano 4 i Valencia, i distriktet Ruzafa.
Hjemmeside: fierrovlc.com (på spansk).

Facebook Comments