Megafon Instagram

Razzia mot kredittkortsvindlere på Playa del Inglés

Gjester ved et kjent utested på Gran Canaria har fått dop i drinken av de ansatte som deretter har belastet gjestenes kredittkort for store summer.

Cocktail

Illistrasjonsfoto: Wikipedia

Innehaveren og 5 ansatte ved nattklubben ble arrestert under en politrazzia på en nattklubb på Playa del Inglés. Politiet startet etterforskning av saken etter at flere mannlige turister klaget på at de var blitt belastet for store beløp på visakortet for tjenester som de ikke kunne huske å ha bestilt.

Det viste seg at fellesnevneren for alle sakene var at de hadde besøkt uteplassen Divinity Club etter at innkastere hadde tilbudt dem en gratis drink. Vel inne på baren fikk de tilbud om massasje fra en av de kvinnelige ansatte på bakrommet og drinken som de fikk var tilsatt dop. Dermed sluknet gjestene på massasjebenken og de ansatte kunne i ro og mak belaste gjestene for store beløp.

Etter en runde med undercover etterforskning fikk politiet bekreftet sine mistanker og de kunne dermed slå til mot utestedet i en storstilt razzia der innehaveren og 5 ansatte ble arrestert. Det ble funnet store mengder narkotiske stoffer bak bardisken som man mistenker har blitt brukt til å dope ned de intetanende gjestene.

Facebook Comments