Megafon Instagram

Priskrig mellom bensinstasjoner

Bensinstasjonene i Malagaprovinsen er i priskrig. Det er den kraftige økningen i antallet bensinstasjoner rundt om i Malaga som har resultert i den omfattende priskrigen.

priskrigI den siste tiden har det blitt etablert en rekke nye bensinstasjoner i de ytre områdene av byen, men også i andre byer i Málaga-provinsen. Ofte har de nye stasjonene blitt bygget ved siden av hverandre, noe som lenge har vært vanlig i Norge, mens dette ikke har skjedd i større grad i Spania tidligere.

Noen eksempler
På Carretera de Cádiz i Málaga har Carrefour Los Patios en bensinstasjon og rett ved siden av ligger Cepsa. Sist torsdag kostet diesel 1,152€ per liter og Carrefour tilbyr rabatter og fordeler som er knyttet til kjøp av varer.

I industriområdet «Polígono Industrial Guadalhorce» ligger Galp på calle Tucídides og der koster dieselen € 1,179. Mens hos nærliggende Shell på Avenida de Velázquez koster det 1,205€.

Når det gjelder 95 oktan bensin, så selger Cepsa på la avenida de Velázquez bensinen noe billigere enn Carrefour som ligger rett ved siden av (hhv 1,299 € og 1,332 €). Galp på calle Tucídides tar 1,299 € og Shell like ved på avenida de Velázquez tar 1,334 €.

De som vinner på priskrigen er selvsagt forbrukerne, så i dag lønner det seg definitivt å sammenligne prisen på de ulike bensinstasjonene i nærområdet. Du kan bli positivt overrasket.