Megafon Instagram

Priskrig i luften

Det er en full priskrig rundt spanske innenriksflygninger. Iberia, Lufthansa og Ryanair har kastet seg inn i kampen om flypassasjerene og prisene er nå ekstremt gunstige.

Norwegian

Foto: Norwegian

Dette gjelder både trafikken mellom fastlandet og Kanariøyene og andre innenlandsreiser. Norwegian går inn i det spanske innenriksmarkedet fra den 25. oktober, med turer mellom Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife og det spanske fastlandet. Prisene er nå mellom € 29,60 og € 44,70 for turer mellom Kanariøyene og fastlandet.

Men Ryanair har kommet inn i maktkampen denne uken med enveis billetter mellom øyene og fastlandet ned til 11,45€, som det kan være vanskelig å slå. Med de prisene så kan reisen til og fra flyplassen ofte bli den dyreste delen av turen.

iberia-expressMen det spanske selskapet Iberia ønsker også å være med i priskrigen. De kommer fra november bare til å bruke sitt lavprisselskap Iberia Express for trafikk mellom det spanske fastlandet og Kanariøyene. Billettpriser fra Iberia Express selges for øyeblikket til 22€ for enkeltbilletter og 54 € for retur for personer som er bosatt på kanariøyene. Prisen for øvrige passasjerer ligger i øyeblikket på 44€ for enveisbillett og 108€ for tur-retur.

 

ryanair-737-800

Hvem som vinner kampen gjenstår å se. Sannsynligvis vil det bli passasjerene.

Facebook Comments