Megafon Instagram

Populær strandbar straffes hardt

Overtredelse av byggeforskriftene straffes med en bot på 178.500 euro. I tillegg trues strandbaren av enda flere sanksjoner fra kystmyndighetene.

magia-beachDen populære strandbaren Magia Beach i La Manga (Murcia) har blitt besøkt av tennisspiller Nicolás Almagro, kjente artister som David Bustamente og også president i FC Barcelona, ​​Joan Bartomeu. Men ifølge avisen La Verdad, er det besøket fra San Javier kommune som eierne kommer til å huske best.

I forrige uke fikk eierne informasjon om at kommunen har foreslått en straff på 178.500 Euro for ikke å ha fulgt de kommunale forskriftene. Det var den 3. juli i år at de søkte om åpningenlisens og uten å vente på svar, åpnet de strandbaren 24 timer senere. Byggingen hadde pågått i noen tid, og allerede den 24. juni, hadde det lokale politiet lagt inn en klage på det de mistenker for å være ulovlig bygging.

Men i tillegg har nå også kystmyndighetene kommet med protester mot hele anlegget, et anlegg som var en av regionens største møteplasser i sommer. Tilsynet mener at Magia Beach begrenser tilgangen til stranden på en urettmessig måte. Det er nå kun adkomst til stranden ved å gå gjennom klubben så stranden fremstår som privat. Dette er i strid med kystloven som garanterer offentlig tilgang til alle strender og forbyr private strender.

magia-beach-1