Megafon Instagram

Organisk frisørsalong i Fuengirola

Mikel Ferrero er et velkjent navn blant mange utlendinger på Costa del Sol. Mikel er den alltid smilende frisøren som holder til i hjertet av Fuengirola.

Mikel og Chanel

Frisørsalongen ligger i den smale gågaten som går ned fra Hotel Casa Consistorial (gamle Ayuntamiento) ned til stranden.

Selv om Mikel er spansk, opprinnelig fra Asturias, snakker han perfekt engelsk og de fleste av kundene hans er utlendinger. Dette gjør at han er godt vant til å klippe og style alle typer hår, det være seg blondt, nordisk hår eller tykt, stritt, mørkt hår. Han har mer enn 20 års erfaring som frisør og oppdaterer ofte seg på internasjonale trender inen håremote.

Mikel har nettopp gitt frisørsalongen en ansiktsløftning og for ett år siden ble alle produktene som brukes i salongen erstattet med en organisk serie kalt Screen. Disse produktene er fantastiske, sier Mikel, og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder. Alle produktene er økologiske, parabenfrie, allergenefrie, nikkelfrie, ammoniakkfrie og helt fri for andre bestanddeler som kan skade helsen din.

Mikel og hans lille hund Chanel ønsker deg velkommen til å møte våren med en ny, spennende frisyre og prøve de økologiske hårproduktene. Adresse: Calle Marconi 10

 

Facebook Comments