Megafon Instagram

Ølfestival i Torremolinos

I kongresspalasset i Torremolinos er det denne helgen høytid for de som setter pris på hjemmelaget øl. 40 nasjonale og internasjonale mikrobryggerier deltar.

beerfest-torremolinos-2016Øl er den mest konsumerte drikken i verden og har blitt produsert i mer enn 10.000 år. Det brygges mer enn 177 milliarder liter øl per år, noe som gir mer enn 5.600 liter per sekund av de mer eller mindre edle drikkene. Denne helgen avholdes «I Feria Internacional de la Cerveza Artesana» i Torremolinos og de 40 mikrobryggeriene tilbyr mer enn 120 forskjellige typer øl.

Det er håndverksmessig brygget øl av en rekke ulike varianter, lyst øl, mørkt øl, hveteøl, smakssatt øl – det finnes noe for enhver smak. Her har ølelskerne en mulighet til å utforske og smake på øl som knapt noen visste eksisterte.

Foruten kongress og utstilling er det en rekke aktiviteter, prøvesmaking, matsmaking, workshops for barn og også underholdning både med DJ og levende musikk.

Nesten gratis

Det er ikke helt gratis, men nesten. Entreen koster bare 4€ og inkluderer tre ølbilletter for prøvesmaking og et ølglass «Beer Fest». Man må Imidlertid være 18 år for å få servering.

beerfest-torremolinos-2016-artesana

Tider

  • Fredag den 17 juni 17:00 – 23:00
  • Lørdag den 18 juni 13:00 – 23:00
  • Søndag den 19 juni 13:00 – 20:00

Sted

  • Palacio de Congresos y Exposiciones de la Costa del Sol – Torremolinos, C/ México, 3. 29620, Torremolinos (Málaga), ESPAÑA.
Kongresspalatset i Torremolinos, foto Erixon Consulting.

Kongresspalatset i Torremolinos. Foto: Erixon Consulting.

Mer informasjon (på spansk): beerfest.es

Facebook Comments