Megafon Instagram

Nytt HDTV senter for nordmenn åpner i Albir

Nordic HD S.L lanserer et helt nytt høykvalitets HDTV konsept for nordmenn i Spania.

KNUTDenne uken åpnet Nordic HD S.L sitt nye salgskontor i Albir. Selskapet eies av et internasjonalt Telekom Holding selskap som har tilsvarende virksomhet i 11 land. Daglig leder for HDTV Senteret vil være Knut Soleng. Nordic HD S.L har som mål å levere et høykvalitets produkt innen HDTV med fokus på kvalitet og service. Åpningen av kontoret i Albir, Alfas del Pi, har til hensikt å tilfredstille den økende etterspørselen etter høykvalitets HDTV og service i regionen. Målgruppen er nordmenn som bor i Spania, men vil også tilby en tjeneste til de som bor her i kortere perioder. Selskapet tilbyr i første omgang HDTV pakkerberegnet for de ulike behovene som finnes og inkluderer de populære norske TV kanalene i tillegg følger også en rekke C-more kanaler. På litt lengre sikt vil Nordic HD også kunne tilby andre tjenester knyttet til HDTV, Telekom og Internett.

Har du vært misfornøyd med din TV-lsning, så kan du nå få høykvaliets HDTV-signaler med de beste norske TV kanalene og flere til levert på Costa Blanca. Det du trenger i bunn er en 2,5 MB fast eller alternativt trådløs Internettlinje. Dersom du ikke allerede har et internett abonnement, bredbånd eller trådløs internett, skal du kunne bestille en høykvalitetsløsning hos NORDIC HD.

Åpning av det nye senteret gikk av stabelen onsdag 1. oktober med spesielt inviterte gjester fra det norske miljøet.  Kontoret i Albir vil være hovedkontoret for Nordic HDTV i Spania. Du kan besøke HD TV Senteret NORDIC HD TV på adressen: Avenida del Albir 66-68, 03581 l’Alfas del Pi, Alicante, Spain. Kontoret ligger rett i hovedgaten, midt i mellom Den norske bokcafe og Universal Cafe. Du kan også ta kontakt på telefonnummer (Norsk) +47 75 80 32 05 eller (spansk)  +34 618 483 65.

NordicHD.TV, 3. oktober 2014

åpningsfestfootnordichd logo 01

Facebook Comments