Megafon Instagram

Nytt grøntområde i Torrevieja

Byggingen av det nye store grøntområdet ved urbanisasjonene El Chaparral og La Siesta er i full gang og vil bli ferdigstilt etter planen.

carmen-torrevieja

María del Carmen Gómez Candel

María del Carmen Gómez Candel som er ansvarlig for parker og hager i Torrevieja kommune sier at arbeidet vil være fullført i henhold til planen innen utgangen av dette året. Hun sier også at målet er å tilfredsstille behovene til fritidsaktiviteter for barn, ungdom og voksne, og at anleggene kommer til å være mye brukt av beboerne i området.

Det handler om et 40.000 kvadratmeter stort areal, og prosjektet heter «Taller de Empleo Mediterráneo VIII». Arbeidet inkluderer automatisk vanning, to rundkjøringer med fontener, benker, planting av en rekke trær og plener. Videre blir det en sportsanlegg med ordninger for basketball, håndball, fotball, små fotballbaner for barn, skatepark, 14 petanque baner, lekeplass og en hundepark.

Den nye parken finansieres av kommunen med et bidrag fra Servicio Valenciano de Empleo y Formación (SERVEF) på  362,643€. De totale kostnadene er beregnet til 1.129.801€.

40 studenter deltar i både planlegging og gjennomføring av prosjektet. Studentene kommer fra fire forskjellige studielinjer: Hage (10 studenter), vanning og drenering (10 studenter), murerfag (10 elever) og overflate og asfaltering (10 studenter).

el-chaparall-torrevieja-park

Facebook Comments