Megafon Instagram

Ny svensk frisørsalong i Fuengirola

Fuengirola har nettopp fått en ny skandinavisk frisørsalong, men personen bak er allerede godt kjent blant mange skandinaver på Costa del Sol.

IMG_1135Ankan Landgren er den glade og trivelige skåningen som har leid en stol hos Svenska Frisörer i Las Rampas det siste året. Hun har tidligere drevet sin egen frisørsalong i Sverige i 40 år, men det siste året har hun altså bodd i Fuengirola. Nå starter hun sin egen frisørsalong som ligger like i nærheten av togstasjonen i Fuengirola.

Allerede når vi kommer inn døren på åpningsdagen, har flere kunder kommet for å hilse på Ankan og gratulere henne med den nye salongen. Salongen er lekkert innredet med behagelige farger og alt er klart til å sette i gang.

Jeg gleder meg til å sette i gang og de første bookingene er allerede på plass, forteller Ankan med et stort smil. Jeg klipper både menn og kvinner i alle aldre og siden jeg snakker både svensk, engelsk og tysk så har jeg både svenske, norske, danske, finske, engelske og tyske kunder.

Mine spesialiteter er klipp, farging, fornyelser og makeover, forteller Ankan. Jeg er veldig flink til å se hva som passer til folk. Jeg kommer alltid med ærlige tilbakemeldinger om hva som passer til en person og hva som ikke passer. Jeg gjør også hårforlengninger, men få med deg at jeg bruker mikroringer som kan brukes flere ganger. Jeg bruker kun profesjonelle produkter fra blant annet Echosline, Swarzkopf og Matrix og jeg kommer også til å ta inn økologiske produkter.

Salongen heter Hair Rocks og ligger i Avenida de Mijas nr 5.

For kontaktinformasjon se Hair Rocks sin Facebook-side.

IMG_1132

Facebook Comments