Megafon Instagram

Ny butikk – Søstrene Grene

Den kjente danske kjeden Søstrene Grene åpner på fredag den 5 desember sin fjerde butikk i Spania, denne gangen i Málaga.

systrarna-grene-logoSøstrene Grene er et familieeid selskap hvor konseptet er å selge spennende produkter fra hele verden, til meget rimelige priser. De er spesielt kjent for å ha et stort utvalg av dekorative materialer, men de har nesten alt. Blant annet et meget stort utvalg, møbler, leker, vinglass, kunstmaterialer – det er ikke mye som ikke kan bli funnet i deres butikker.

Søstrene Grenes egentlige navn er Søstrene Grenes Handelskompagnie og ble grunnlagt i Århus i 1973 av søstrene Inger og Ruth Grene. I dag har kjeden vokst og har over 70 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Island, Japan, Nederland og Spania. De fleste butikkene, inkludert den spanske, er drevet på en franchisebasis. De tre første spanske butikkene åpnet alle i Madrid, og nå åpner de en fjerde på Calle Nueva i gamlebyen i Malaga. Det er et lokale i to etasjer hvor Primor var før.

systrarna grene

Ett av de viktigste kjennetegnene ved deres butikker er at kunden aldri vet hva man vil finne. De har et system med rotasjonslager som har til hensikt å overraske kunden. For en billig pris kan du fylle opp en handlekurven med ting som du trenger, og definitivt ting du ikke visste at du trengte. Selskapet ønsker nå å dra full nytte av julen, og de vil ha et stort utvalg av gaver og pyntegjenstander til lave priser. Det vil være en butikk spekket med åpningstilbud som er spesielt tilpasset juleshoppingen.

Facebook Comments