Megafon Instagram

Nulltoleranse for trøblete flypassasjerer

Flyselskapet jet2.com har innført nulltoleranse for forstyrrende og upassende oppførsel om bord på sine flyvninger.

Jet2.com

Foto: jet2.com

Konsekvensene av slik oppførsel vil blant annet være politianmeldelse og utestengelse fra å fly med jet2.com for resten av livet. Beslutningen kommer på grunn av en generell økning av hendelser der passasjerer drikker seg overstadig beruset eller nekter å rette seg etter instrukser fra kabinpersonellet. Direktør for jet2.com, Phil Ward, sier at dette gjøres for å skape en trygg og behagelig reiseopplevelse for familier og andre turister.

Den 29. mai måtte et fly fra jet2.com på vei fra Leeds til Alicante nødlande etter at en full passasjer nektet å stoppe å drikke og oppførte seg truende ovenfor kabinpersonalet. Da passasjeren ikke ville gi seg, landet flyet i Toulouse i Frankrike der mannen ble overlevert til politiet. I en pressemelding fra jet2.com meldes det om at passasjeren, Grant Marshall, aldri mer vil slippe om bord i noen av jet2.com sine fly og at han sannsynligvis må belage seg på å betale for ekstrautgiftene som han har påført flyselskapet.

I etterkant har flyselskapet mottatt en rekke positive tilbakemeldinger fra andre passasjerer som befant seg på det samme flyet, der de takker for måten selskapet håndterte situasjonen.

Facebook Comments