Megafon Instagram

Nordmenn i trekantdrama

En weekendtur til Spania for en gjeng med norske kolleger og venner endte i et trekantdrama med en vill slåsskamp og resten av helgen i fengsel.

vigo-gator

Vigo. Foto: Mstyslav Chernov, Wikimedia Commons

Nordmennene reiste sammen til Vigo i Galicia sist helg. Dette kan virke som en perfekt setting for å avslutte sommeren og forberede for den lange, kalde norske vinteren. Men det utviklet seg er ikke helt som de hadde planlagt.

De installert seg i byens beste hotell som også hadde et spa. Det virket som om nordmennene nøt livet, men på lørdag utartet det seg. I spa-området dit gjestene vanligvis går for å få ro og avslapning ble det slagsmål, da en av de nordmennene oppdaget hans kone i fullt samleie med en av sine kolleger.

Den forsmådde ektemannen ble rasende, og det utviklet seg til et gigantisk slagsmål sier en kilde til den spanske avisen «La Provincia».

Kvinnen anmeldte senere mannen hun ble avslørt med for voldtekt. Politiet avhørte da mannen som måtte tilbringe resten av helgen i varetekt, mens kvinnen ble tatt med til en legeundersøkelse.

Verken legeundersøkelsen, politiavhøret eller eller politiets etterforskning ga et klart svar på om det virkelig var voldtekt. Det var derfor ingen stor overraskelse at en dommer mandag besluttet at saken ble henlagt og mannen ble løslatt.

Den spanske artikkelen sier derimot ingenting om hvordan turen hjem gikk for kollegene, men de kan neppe ha vært helt 100% fornøyd.

vigo-panorama

Panorama over Vigo. Foto: Thorcho gp, Wikimedia Commons.