Megafon Instagram

Nordisk Livsstil for Mindre

De ansatte i Loft & Roomers MijasDen danske møbelforretningen LOFT & Roomers ønsker å utmerke seg som en progressiv, spennende og inspirerende møbelforretning som følger de siste trendene innen møbelindustrien. Selskapet har åpnet to butikker, en i Marbella og helt nylig en annen møbelforretning i Fuengirola, med blandet skandinaviske og spanske ansatte, slik at de kan gi kunnskapsrik og profesjonell møbelservice her i Spania.

Loft & Roomers ble grunnlagt i 2012 og er 100% eid av familien Dahl Jepsen. Orla Dahl Jepsen, med 32 års erfaring i møbelindustrien, er grunnlegger og eier av selskapet Actona, sysselsetter over 1200 mennesker over hele verden. Hans kone Susanne Dahl Jepsen og sønn Kenth, butikksjef for LOFT & Roomers her i Spania. Mens andre familiemedlemmer, Allan Dahl Jepsen og Anne Mette Dahl Jepsen i dagens situasjon bare deltar i styrearbeidet på Loft & Roomers.

Ansatte i MarbellaDeres motto «Nordisk Livsstil For Mindre» refererer selvfølgelig til å betale mindre for en høy kvalitet med nordisk standard! De ønsker å gi sine kunder de beste produktene til den laveste prisen. Deres navn er da en passende beskrivelse av produktspekteret. «LOFT» står for det enkle og minimalistisk hjem mens «Roomers» står for en finere elegant hygge og exclusiv livsstil.

Facebook Comments